středa 26. srpna 2015

Tip na aplikaci - Fit Recepty

Přeji Vám krásný den :)
Už jste u mě na blogu mohli vidět dva tipy na aplikace, které se týkaly cvičení ( Nike Training Club, Noom Walk ). Tentokrát Vám přináším další tip na appku, která se ale věnuje jídlu. Konkrétně zdravým receptům na jídla :) Aplikace se jmenuje Fit Recepty.




Aplikace Vám nabízí nespočet zdravých a fit receptů na jídla. Na úvodní stránce najdete nejnovější přidané recepty a jak můžete sami vidět, vypadá to prostě senzačně. Můžete si hned na úvodní stránce přečíst název jídla, dobu přípravy a vidět to skvělé jídlo na kvalitní fotografii a podle toho se můžete rozhodnout, co si zrovna dneska uvaříte :)


Dalším kliknutím se dostaneme do takového řekněme menu, kde jsou jídla rozdělena podle toho, zda si chcete připravovat snídani, svačinu, oběd, večeři, nápoje, zdravé mlsání nebo jednoduše prohlédnout všechny recepty. Tohle rozdělení mi přijde naprosto super, usnadní Vám to hledání.


Já jsem tedy pro příklad klikla na snídaně (to víte, breakfast lover) a hned se mi objevilo množství receptů a opravdu lákavé fotografie. Vybrala jsem si vločkové lívance s tvarohem a ovocem, což vypadá opravdu skvěle.




Po otevření receptu se Vám objeví opět krásná fotka již hotové snídaně, dále informace o tom, kolik času Vám zabere příprava a kolik kusů z daných ingrediencí uvaříte. Co je naprosto dokonalé, jsou nutriční hodnoty. Pro někoho, kdo si hlídá jídlo, je to nepostradatelné. Dále zde najdete seznam ingrediencí a celý postup přípravy. Je to tedy aplikace vhodná i pro úplné začátečníky v kuchyni :)


Další záložkou jsou nejpopulárnější recepty. Určitě je fajn vyzkoušet něco, co před vámi vařilo už spoustu lidí a je tak velká šance, že to bude opravdu dobrota.




Na závěr můžete do aplikace pozvat své přátele, nechat si posílat info emailem, protože Fit Recepty připravují kuchařku a v neposlední řadě si také můžete přečíst něco o samotné aplikaci.
Já jsem z ní nadšená, nejen, že je velice užitečná a inspirativní, ale moc se mi líbí i samotné provedení :)

Znáte tuto aplikaci nebo o ní slyšíte poprvé?
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

29 komentářů:

  1. Tak toto vypadá opravdu luxusně (y) vzhledem k tomu, že vařím docela často a už mi docházejí nápady, tak je to naprosto úžasná aplikace :) už se mi stahuje do mobilu ^^ capuccinolover.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda :) Je to nedávno spuštěná aplikace, takže recepty budou ještě přibývat určitě :)

      Vymazat
  2. Téda, ta appka vyzerá zaujímavo...A z tých obrázkov som zostala úplne hladná.
    Domi Lap

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď :D Snědla bych to všechno, když to vidím :D

      Vymazat
  3. Tuhle aplikaci jsem si do svého telefonu stáhla nedávno. :) Dočetla jsem se o ní někde v komentářích na Instagramu, tak jsem jí chtěla hned vyzkoušet :) Vypadá dobře, ale zatím jsem podle ní žádné jídlo nedělala :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí, jak ten nápad, tak zpracování :)

      Vymazat
  4. Mám ich knižku a recepty sú super! Skvelý tip! :)
    Simimaus

    OdpovědětVymazat
  5. Ta aplikace vypadá úplně super, děěěkujem za typ :)!! Úžasný :)!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. s touto aplikáciou som sa už stretla a je fakt skvelá ! :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Vedela som, že je to stránka a tam ma to veľmi neťahalo, ale keď je to appka a môžem to mať hneď po ruke, tak to je oveľa praktickejšie. Idem to hneď stiahnuť, vďaka za tip! :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, v tom mobilu je to přece jenom praktičtější :)

      Vymazat
  8. O tom slyším prvně, raději vařím podle sebe nebo vždycky otevřu deset receptů na stejnou věc a z každého vyberu, co se mi líbí :D Ale možná to prozkoumám, ty fotky lákají! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je jasný, ale někdy nová inspirace neuškodí :)

      Vymazat
  9. počujem onej prvy krat vyzera to paradne teda :)) to pozriem

    OdpovědětVymazat
  10. musím stiahnuť! vyzerá to veľmi dobre :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ji stáhlou...i když nevařím. Chtěla bych, ale nějak to nejde. :) :D
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý večer, chtěl bych Vám poděkovat za sdílení naší aplikace. Mám velkou radost, že se Vám aplikace líbí natolik, že jste se rozhodla nás podpořit a doporučit ji dál. Stojí za tím opravdu mnoho úsilí a dlouhé přípravy před spuštěním aplikace. Ale když nyní vidím, že se lidem aplikace líbí, že podle ní vaří, a že z toho mají radost, je to pro mne zadostiučinění. To je totiž ten důvod, proč to děláme. Pracujeme na tom opravdu hodně, protože chceme poskytovat kvalitní informace a věřím, že se nám to daří. Recepty přibývají každý den, někdy více, někdy méně, ale každý den přibývají a bude to tak i nadále. Nejdůležitější je pro nás ale kvalita receptů, protože si stojíme za tím, co zveřejňujeme. Do budoucna plánujeme nadále pokračovat v přidávání receptů a také dalších funkcí, které usnadní používání aplikace uživatelům - mohu jmenovat např. funkci, kdy bude možné si označit oblíbené recepty, tím si je uložit a později se k ním vrátit. Dále bychom chtěli rovněž poskytovat informace o zdravých potravinách a nových trendech v oblasti zdravé výživy. Více prozatím prozrazovat nebudu, ale určitě chceme, aby všechny funkce usnadili uživatelům život, nesmí jich být ale příliš mnoho, protože poté by se vytratila podstata aplikace. Do budoucna bychom rádi vydali i kuchařku, to je ale prozatím vzdálené. Ještě jednou mockrát děkuji, velmi mne to potěšilo a hned se mi bude lépe pracovat. Mějte se moc hezky a ať se Vám daří! Petr Novák, zakladatel aplikace Fit recepty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, to jsem ráda, že jsem Vás potěšila :) Článek jsem napsala z vlastní vůle, protože si myslím, že by o této aplikaci mělo vědět více lidí, je inspirativní, recepty jsou povětšinou jednoduché na přípravu a hlavně jsou zdravé, chutné a navíc vypadají skvěle :) Těším se do budoucna na novinky a inovace :)

      Vymazat
    2. Určitě je na co se těšit! Potěšilo to mě i ostatní lidi, kteří se na to mpodílejí. Jsme rádi, že se Vám aplikace a recepty líbí. Budeme se snažit do budoucna přinést další novinky, kteří Vám usnadní práci. Dáme vědět, mějte krásný víkend! :)

      Vymazat
  13. Milujem tieto aplikácie v telefóne, no ja osobne skôr verím knihám. V každom prípade ak som niekde na cestách alebo na dovolenke a chcem si niečo rýchle a zdravé urobiť, určite sa táto aplikácia hodí (nebudem nosiť 200 kucháriek na dovolenku)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den, děkuji. Určitě vyzkouším. Dlouho hledám appku s recepty, která do receptů nějak normálně komponuje i doplňky pro sportovce. Přijde mi, že buď ty knížky tlačí jen jednu značku a komunikují to hodně konkrétně. Já bych potřeboval něco, co mi jen řekne – dej tam tolik a tolik vlákniny, tolik a tolik ovoce... Prostě jen takový mustr, který bych si upravil podle sebe. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥