neděle 23. srpna 2015

Tip na aplikaci - Noom Walk | Krokoměr

Ahoj!
Určitě znáte takové to pravidlo, že pro dobré zdraví je vhodné ujít 10 000 kroků denně. To mě přivedlo k myšlence, kolik asi tak ujdu kroků během běžného dne, kdy jdu třeba do práce, na nákup a nebo když si dám 5ti kilometrový okruh lesem. Stáhla jsem si proto aplikaci Noom Walk, o které Vám dnes chci povědět :)
Jedná se o krokoměr, který si zdarma můžete stáhnout do telefonu. Krokoměr je stále zapnutý a pomocí otřesů počítá vaše kroky během dne. Žádný zvýšený úbytek baterie jsem nezaznamenala a to už mám krokoměr v mobilu poměrně dlouho. V aplikaci se můžete podívat na to, kolik kroků jste ušli za daný den, což mi přijde super. Samozřejmě všude sebou asi mobil nenosíte, například když chodíte doma po bytě, možná i když jdete třeba sportovat, takže do posledního kroku Vám to aplikace nespočítá, ale aspoň přibližně víte, kolik jste ušli.



Zkontrolovat si můžete také to, kolik kroků jste ušli za týden celkově a zajímavé je také číslo, které Vám udává, kolik kroků jste ušli úplně komplet od té doby, co máte nainstalovanou aplikaci Noom Walk :) To je číslo :)


Poslední zobrazenou informací je Váš osobní rekord - nejvíce kroků, kolik jste ušli. Já mám například 24 201 a tyto kroky jsem ušla před pár dny na výletě v Kutné Hoře, kde jsme chodili po památkách.

V appce si můžete prohlédnout také kompletní historii všech dnů :)


Kolik myslíte, že ujdete kroků během Vašeho běžného dne?

Krásný den a brzy na napsanou :)

10 komentářů:

  1. tak to je dobré :D zkusím si něco podobného stáhnout na Blackberry, už dlouho o tom přemýšlím

    OdpovědětVymazat
  2. Je to super aplikácia a mala som ju istú dobu a sama som bola prekvapená koľko som toho nachodila za jeden deň. No uz to nemám pretože by to asi nebolo velmi objektívne keďže nenosím mobil zakaždým so sebou (keď sa pohybujem po byte, keď idem len tak na prechádzku prevetrať si hlavu niekde na lúku, rýchlo do obchodu a hej som divná asi kedze v dnešnej dobe ked sú niektorí hodinu bez mobilu tak panikária a dostávajú hisáky :D ) milujem svoj mobil (lebo je nový a milujem ho proste :D ) no snažím sa nebyť na ňom závislá 24/7 :D
    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, taky se bez mobilu klidně obejdu, právě když jdu běhat nebo na procházku, takže pak tam ty kroky chybí, ale jako takový hrubý přehled to stačí :)

      Vymazat
  3. Na počítání kroků používám S Health a rozhodně si nemůžu stěžovat :)!
    Poctivě se snažím ucházet těch 10 000 kroků za den, tedy když mám čas. Máme podobný rekord s nejvíce ušlými kroky.

    Good mornings

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem taky zahlédla, když jsem stahovala tento krokoměr :) Tak třeba jí někdy vyzkouším :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ♥