čtvrtek 3. září 2015

Letíme do koše | No. 1

Zdravím Vás všechny :)
Na mém starém blogu patřily články o spotřebovaných produktech mezi nejčtenější a přijde mi to i obecně u ostatních blogerek nebo youtuberek. Co nás na těch prázdných obalech tak láká? :D Sama nevím, ale rozhodla jsem se sem zařadit takovou občasnou rubriku "Letíme do koše", kde se s Vámi podělím o to, co jsem spotřebovala já a jaký mám na daný produkt názor :)

1. Balea Professional | Oil Repair Shampoo & Spülung
Aneb šampon a kondicionér od Baley z této tmavé olejové řady. Tyto dva produkty jsou mými stálicemi a pořád se k nim vracím. Oba produkty jsou bez silikonů, obsahují arganový olej a jsou naprostým požitkem pro mé suché vlasy. Šampony kupuju už zásadně bez silikonů, protože ostatní mi dráždí pokožku hlavy. A že je i balzám bez silikonů, to je velké plus :) Baleu seženete v DM drogerii a cena každého z produktů je kolem 40 Kč, takže naprostá pecka :)


2. Garnier | Micelární voda
Druhou stálicí v mé kosmetické výbavě je tahle růžová micelárka od Garnier. Vyzkoušela jsem různé, Nivea, Loreal, Bione, modrou Garnier...ale ta růžová mi prostě sedne nejvíc. Je pro citlivou pleť, krásně odlíčí, nezanechává žádný ulepený pocit, pleť nedráždí, nemá žádnou parfemaci. Já jsem s ní naprosto spokojená. Je jí 400 ml a cena se pohybuje kolem 179 Kč, ale často bývá v akci třeba za 139 Kč.


3. Taft | Keratin Hairspray
V poslední době jsem si hodně oblíbila tento lak na vlasy Taft s keratinem. Je to trojka, ale na moje lakování úplně stačí. Vlasy neslepuje, nedělají se v nich po rozčesání žádné hrudky nebo jiný bordýlek :) Na běžné zafixování vlasů mi moc vyhovuje a taky krásně voní. A lakuju s ním nejen rozpuštěné vlasy, ale i culík nebo copánek, takže udrží vlasy perfektně. Cenou si nejsem jistá, většinou ho totiž kupuju v akci za 49,90 Kč :)


4. Fa | Pink Passion Deodorant
Dneska se mi tu mezi těmi spotřebovanými produkty sešly samé stálice a samí oblíbenci. Tento deodorant od Fa si kupuju opravdu pořád dokola. Ještě mě neomrzel, vyhovuje mi jeho vůně a je to takový ten typ deodorantu, který je spíše opravdu sprejový nebo mokřejší nebo jak to mám říct. Není to takový ten pudrový jako dělá například Nivea nebo Rexona a ty mě osobně moc nevyhovují, proto mám radši tento. Opět nevím běžnou cenu, kupuju ho vždy v akci za 39,90 Kč, což mi přijde jako fajn cena na deodorant.


5. Balea | Urea Handcreme
Tento krém na ruce jsem koupila poprvé, protože mi nějaký předešlý došel. Mám v poslední době šíleně suché, až rozpraskané ruce a říkala jsem si, že by na ně mohl být tento krém s ureou fajn. Bohužel mi vůbec nevyhovoval. V těch prasklinách na rukách mě strašně štípal, takže jsem ho nemohla vůbec používat. Nakonec jsem ho domazala na tělo, především na nohy a tam teda hydratoval pěkně :) Takže pokud nemáte nějaké výrazné problémy s rukama jako já, můžete ho zkusit a třeba Vám bude vyhovovat. Cenu si přesně nepamatuji, ale bude to kolem 50 Kč.


6. Caterine | Cotton pads
Opět můj další oblíbenec. Tyto odličovací tamponky si také kupuji pořád, jsou z Kauflandu a stojí kolem 20 Kč. Jsou moc příjemné, měkké, nikde neškrábou, nerozdělují se po vrstvách, jsou ze 100% bavlny a jsou prostě dokonalé. Navíc je jich v balení 120, takže za 20 Kč není co řešit :)


7. Playboy | Play It Lovely
A jako poslední letí do koše moje oblíbená vůně Playboy - Play It Lovely. Obecně mám voňavky Playboy ráda, jejich parfemace mi voní a také se u mě opakovaně objevují. Cena je běžně kolem 219 Kč, ale dají se vychytat ve slevě i za 139 Kč :)

To je z dnešního "Letíme do koše" všechno. Vyzkoušeli jste některý z mých spotřebovaných produktů?
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

41 komentářů:

  1. FA-čko mám toto isté aj ja a s vôňou som nadmieru spokojná :) Čo sa týka Playboy-a, ja osobne som ho plánovala vyskúšať, no nejak sa k tomu neviem dostať, ale vyzerá skvele :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Tu olejovou Baleu na vlasy musím vyzkoušet! Ili nemáš zkušenosti s takovým tím jejich olejem ze stejné řady? Stojí okolo stovky a dost nad ním přemýšlím.
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, olejíček mám taky a nemůžu si ho vynachválit :) Je super a v porovnání s tekutýma krystalama nebo Orofluidem je to stejné, jen o mnoho levnější :)

      Vymazat
  3. Právě zkouším první šampon Balea a jsem moc spokojená. Určitě jejich přípravky na vlasy prozkoumám víc.

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla zkušenost z šamponem od Balea, mě vyhovoval asi jako všechny ostatní šampony od různých značek. :)
    A dále mám zelenou micelárku od Garnier a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Playboy vůně mám taky dost ráda, ikdyž si na voňavku vzpomenu tak dvakrát do měsíce;D

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tu miceárku mám taky, a taky brzo poletí do koše :D Jsem s ní fakt spokojená, to se tak často nestává :D A líbí se mi ty molekuly na vnitřní stěně :D :D A ten růžový FA mám taky, voní moc hezky :) A když je za 39, beru si jich vždycky hned několik :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ji mám moc ráda :)..Mám to stejně s těma deodorantama :D

      Vymazat
  7. Baleu mám veľmi rada!! Hlavne sprchové mlieka :) a aj Playboy vôňu :) teraz som si pred pár dňami už musela nejakú novú voňavku kúpiť a prvá voľba vždy padne na Playboy a Adidas vône :)

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea má super výrobky za super ceny, to se musí nechat :)

      Vymazat
  8. Miluju Baleu!!! A všechny jejich výrobky. Za málo peněz hodně muziky, tady to platí dvojnásob :)

    katty-in-thw-world.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. šampon a kondicioner od Balea som používala takisto a su super!:)
    Pozývam ťa na môj blog Saja Frey- blog

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný post :)
    Jinak jsem tě nominovala do mojeho Liebster tagu, takže jestli tě už někdo nezatagoval, byla bych ráda, kdyby ses zůčastnila :) Cappuccino Lover - Liebster tag

    OdpovědětVymazat
  11. tento šampon od balei som si sama kupovala za sebou možno aj 5krát a možno sa k nemu zas vrátim olejpouživam do teraz veľka spokojnosť snimi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si ho kupuju pořád dokola, moc mi vyhovuje :)

      Vymazat
  12. Taft je proste nej ;) jinak věci od Baley jsou fajn, hlavně krémy :)

    http://thechicflair.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Micelárku od Garnier už jsem viděla na více blozích, tak asi do ní také půjdu :) Pěkné nákupy! The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  14. mne ten Ureový krém vyhovuje a majú aj na nohy a ten je riadne super :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že je fajn, ten na nohy možná prubnu :)

      Vymazat
  15. mám rada playboy voňavky :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Nic z toho jsem nezkoušela a upřímně mě ani neláká:) Možná jedině ta voňavka:)
    verranda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ten šampon a kondicionér jsem měla taky a byla jsem docela spokojená:) Našla jsem na vlasy sice už něco lepšího, ale pořád si myslím, že za tu cenu je to dobrá koupě!:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  18. Stejně jako ty mám ozkoušené odličovací tamponky, sprej od Fa a Garnier micelárku a všechny tyto produkty mám ráda :).
    Díky za tip na vlasovou péči od Baley, vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  19. Micelárka od garnieru je moje nejoblíbenější :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  20. Mně jednou kamarádka říkala, že má u mě nejradši spotřebované produkty, protože to je vlastně několik recenzí v jednom článku nebo videu :) Tak asi proto jsou tyhle články dost čtené! Z tvých produktů jsem zkoušela ten Balea kondicionér, taky mi vyhovoval, za tu cenu je to fakt pecka. Garnier micelárku mám poprvé a asi už si jinou nekoupím, zařadí se mezi stálice :) A mamka teď koupila ty tamponky z Kauflandu, zatím jsem se s nimi odličovala párkrát, ale vypadá to, že s nimi budu fakt spokojená. Já milovala ty z Lidlu, ale teď se hrozně pohoršily :( Jedině kupovat ty veliké, ale za 32 Kč a je jich jen 70...

    OdpovědětVymazat
  21. Ten balzam je úplne úžasný, krásna vôňa a skvelé rozčesávanie, olejové kondicionéry sú fakt trieda, v poslednom čase iné ani nekupujem. Šampón som neskúšala, lebo má mastné vlasy a obávam sa, že by som ich s takýmto olejovým šampónom mala mastné ešte viac.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥