pátek 11. září 2015

Unboxing | Výhra v giveaway

Hezký den! :)
Tak se mi poštěstilo a vyhrála jsem jednu moc krásnou giveaway u Wikiry na blogu Jsi krásná. Určitě se k ní na blog mrkněte, píše hlavně o kosmetice, ale také například o knížkách :) Já za výhru ještě jednou moc děkuju a teď už se se mnou pojďte podívat, co krásného jsem vyhrála.



Balíček mi přišel obrovskou rychlostí, za což taky moc děkuju, protože jsem vždycky děsně nedočkává :) Výhra mi přišla v krásné a bytelné krabici, která má fialovo-bílý vzor a určitě ji na něco využiju nebo poputuje dál a tentokrát v ní daruju někomu něco já :)
Hned na vrchu na mě vykoukl dopis v děsně rozkošné obálce s beruškou a dopisním papírem ve stejném designu.



Celý obsah balíčku byl zabalen v bublinkové fólii, což oceňuju, protože víme, že Česká pošta nebývá někdy úplně šetrná. Teď už na mě vykoukly tedy některé produkty a my se na ně půjdeme podívat blíže :)


Jako první mi do ruky padl balzám na rty Balea s melounovou příchutí. Balzámky od Baley mám ráda, stejně tak melounovou příchuť, takže tím se mi Wikira trefila do vkusu. Další věcičkou byl čistící gel Rival de Loop. Je pro normální a smíšenou pleť, což mě vyhovuje a obsahuje Gingo bilobu a výtažky z okurky. Jsem na něj hodně zvědavá. Jako třetí mi padlo do ruky tělové mléko Manifesto od Yves Saint Laurent. Od této značky jsem nic ještě neměla a mléko jsem hned vyzkoušela. Zatím mi přijde strašně moc příjemné, rychle se vsakuje a nejvíc mě překvapila parfemace,která je opravdu silná, ale moc příjemná, takže po namazání ji pořád cítím, jak kdybych se zrovna stříkla parfémem :D


Dále jsem vytáhla krásnou kosmetickou taštičku Estée Lauder, která byla plná dalších dárečků.


Našla jsem tam vzoreček sprchového gelu od Baley, který se mnou hned dneska půjde do vany :) Jsem zvědavá, jak bude vonět. Dále jsem vyhrála lak od Miss Sporty v odstínu 065 v krásné růžové barvičce, kterou určitě unosím. Do skříně už jsem si šoupla roztomilé mýdlo L´Occitane, které voní moc příjemně, ale jelikož tuhá mýdla na mytí nepoužívám, tak si ho právě nechám do skříně na provonění :) Z dekorativky jsem dostala rtěnku od Essence v odstínu 11 Nude love, což je hezký nositelný odstín, takže si myslím, že ho využiju. Dále jsem vyhrála černou tužku na oči Gabriella Salvete v černé barvě. Linky nosím denně, takže občas aspoň prostřídám tekuté s touto tužkou :) No a poslední věcičkou jsou minerální stíny od L´oreal v odstínu 04 Beige Crystal/Nude Crystal. Nevím, jestli si s nimi úplně poradím, co se týče nanášení, ale vyzkouším a případně poputují dál :)



Snad jsem na nic nezapomněla. Ještě jednou za výhru mockrát děkuju a moc se těším až produkty vyzkouším. Vy se potom můžete určitě těšit buďto na samostatnou recenzi a nebo se potkáte s těmito produkty v rubrice Letíme do koše, až se mi některé povede spotřebovat :)

Vyhráli jste v poslední době také nějakou giveaway? O co nejraději soutěžíte?
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

P.S.: Můžete mi také napsat, jak se Vám líbí lehce pozměněný design blogu (záhlaví, boční sloupec..)
Ahoj!

42 komentářů:

  1. Jééééj :) Výhra vyzerá perfektne. :) Moc sa mi páči to oranžové slniečko :) aj keď to nejak neviem identifikovať (asi je to vzorka sprchovacieho gélu), V každom prípade sú tu vecičky ktoré naozaj využiješ (sprchový gél, mydlo, balzam na pery,...) i vecičky ktoré ťa potešia (minerálny tieň, rúž, lak na nechty,...). A ešte k tomu aj kozmetickú taštičku, aby si mala kam všetko dať :) Naozaj krásna a bohatá výhra.

    Chcela by som ešte podotknúť, že list, ktorý ti napísala Wikira je naozaj krásny a je vidieť, že si na tom dala záležať.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to vzorek sprcháče :) Výhra je opravdu moc krásná, jsem z ní nadšená :)

      Vymazat
  2. Skvelý článok! Tie darčeky čo si vyhrala vyzerajú super. Tá obálka a ten list sú strašne zlatunké. Design je nádherný!
    Domi Lap

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná výhra, gratuluju:-) To mýdýlko musí být úžasné.

    fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásný článek. Díky, že jsi na mém blogu a píšeš mi krásné komentáře. Jinak s tím YSL jsi se strefila. Manifesto je známý parfém této značky a tělové mléko má vůni parfému.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem na tvůj blog narazila :) Jéé, tak to hodně zauvažuju, jestli nepořídím i parfém, protože to voní úžasně :)

      Vymazat
  5. Gratulujem :D balíček je naozaj super :D

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju super výhra :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. No to se někdo máá :) moc gratuluji k výhře! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluju, moc hezká výhra! :) Tu melounovou pomádu bych určitě chtěla někdy zkusit, miluju vůni melounu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je k sežrání a i dobře chutná, když se olíznu :D

      Vymazat
  9. Nejvíc jsem unešená z toho Balea balzámu:) Meloun? Ten můžu:)
    Jinak gratuluju, je to taková výhra snů:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  10. Páááni, to je věcí!

    Ten balzám na rty s melounovou příchutí vypadá dobře - miluju melouny. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  11. Dizajn je super :) A som zvedavá, aký bude ten rúž :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, určitě se o rtěnce ještě někdy zmíním :)

      Vymazat
  12. Gratulujem k výhre :) toľko krásnych vecí :)

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, to je krásný balíček :) Já jsem naposledy vyhrála Rexonu maximum protection a metalické tetování

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥