pondělí 19. října 2015

Letíme do koše | No. 3

Krásný den všem :)
Koukala jsem, že uplynul měsíc od posledního Letíme do koše a mě už doma opět přetíká koš a potřebuju to už vyhodit. Proto přicházím s dalším článkem, který bude tentokrát asi delší, protože se snažím teď nic zbytečně nenakupovat a spotřebovávat domácí zásobičky. Tak pojďme na to.




1. Garnier Ultra Doux | Obnovující balzám
Začinám spotřebovanými produkty na vlasy. Tento balzám nebo kondicionér jsem si koupila kdysi, když ho v Dmku měli za neuvěřitelných 25 Kč. Je na oslabené lámavé vlasy a obsahuje mateří kašičku, propolis a med. Vůně je naprosto úžasná, tu jsem si zamilovala. Balzám je řidší, vlasy se po něm hezky rozčesávaly, ale nic, co bych musela kupovat po druhé. Pro mě průměrný kondicionér s krásnou vůní. Je ho 200 ml.

2. Pantene | Sprej pro okamžitou obnovu vlasů
Tyto spreje používám ráda pro lehčí rozčesání vlasů po umytí. Mám ráda černý od Gliss Kur a už podruhé mám tento od Pantene, který je pro zničené vlasy a má je napravovat a chránit. Sprej úžasně voněl, vlasy se mi po něm hezky rozčesávaly, je ho 150 ml a stojí tuším kolem 60 Kč. Do něj půjdu znova :)

3. Taft Keratin | Lak na vlasy
Tohle je moje současná stálice, co se laků na vlasy týče. Úžasně voní a je to z vlasů ještě chvíli cítit, neslepuje, nedělá ve vlasech žádný nepořádek, vlasy se krásně rozčesávají, prostě pro mě naprosto dostačující. Je ho 250 ml a běžně stojí kolem 70 Kč, často bývá ale ve slevě třeba za 50 Kč.



4. Balea | Regenerační šampon
O tomto šamponu jste u mě už určitě četli. Je to jeden z mých neoblíbenějších. Je s arganovým olejem určený pro suché a roztřepené vlasy, což je přesně můj případ. Navíc je bez silikonů, takže mě po něm nesvědí pokožka hlavy. Je ho 250 ml a stojí asi 40 Kč. Za mě jednička s hvězdičkou :)

5. Wellaflex | Lak na vlasy
Další spotřebovaný lak, který měl jeden čas čestné místo na mojí poličce. Hezky voní, není špatný, ale už teď dávám přednost zmíněnému Taft. Objem je 250 ml a stojí asi kolem 80 Kč.



6. Mixa | Zmatňující micelární voda
Dále tu mám něco z péče o pleť. Poprvé jsem vyzkoušela micelárku od Mixy a byla jsem nadšená. Je určena pro smíšenou a mastnou citlivou pleť, je bez parabenů a alkoholu a je naprosto skvělá. Odlíčí bez problému, pleť nedráždí, nevysušuje, zároveň nezanechává žadný ulepený pocit. Po růžové Garnier je to asi nejlepší micelárka, kterou jsem vyzkoušela, teda alespoň pro mě. Objem je 400 ml a bez slevy stojí kolem 200 Kč.

7. Dermacol | Micelární voda
Po dodělání Mixy jsem potřebovala novou micelárku a z regálu na mě koukala Dermacol micelárka ve slevě za 99 Kč. Tak jsem ji vzala a opět jsem nadšená. Úžasné odličovala, pleť krásně vyčistila, nedráždila mě. Je určena pro mladou pleť a obsahuje extrakt z mořské řasy. Rozhodně si ji píšu na seznam oblíbených micelárek a někdy se k ní zase vrátím. Ale ráda zkouším nové a ráda to taky střídám, aby si pleť nezvykala jen na jeden produkt. Je jí 200 ml.

8. Rival de Loop | Čistící gel
Tento vzoreček jsem vyhrála v giveaway, o které jste také mohli číst v unboxing článku. Gel je určen pro normální a smíšenou pleť a obsahuje gingo bilobu a výtažek z okurky. Tenhle gel byl moc příjemný, vyčistil mi pleť, ale nijak extrémně mě nevysušoval a ani nedráždil, což je u mé pleti docela zázrak. A tak se přiznávám, že už mám doma plné balení.



9. Dove | Intimní gel
Intimní gely používám pravidelně a taky docela zkouším různé. Nejvíce mi zatím vyhovovala růžová Nivea. Tento Dove nebyl špatný, hezky umyl, rozhodně nedráždil, ale zas mě úplně nenadchnul. Navíc to balení není třeba vůbec praktické na cesty, pumpička nejde nijak uzavřít, takže to pro mě bylo takové malé mínus. Je ho 250 ml, vydržel mi dost dlouho a cenu už si přesně nepamatuju, ale kupuju tyhle gely většinou ve slevě, kdy jsou třeba kolem 70-80 Kč.

10. Dermacol | Zpevňující tělový balzám
Tento balzám jsem kupovala opět v nějaké slevě asi za 50 Kč. Je ho 200 ml. Má vytvářet hladší a pevnější pokožku, redukovat celulitidu a zpomalovat stárnutí. No asi nikdo z nás už těmhle řečičkám nevěří, ale samotný balzám byl docela fajn. Byl poměrně lehoučký, rychle se vsakoval, pokožka byla po namazání opravdu hladší, ale jiný účinek jsem nezaznamenala :)

11. Fa | Pink Passion Deodorant
Kdo už nějaké letíme do koše četl, ten ví, že tohle je moje stálice, co se deodorantů týče. Mám ho ráda, extra moc pocení asi nezabrání, ale mě vyhovuje ta vůně a konzistence, takže ho kupuju pořád. Je ho 150 ml a kupuju ho obvykle ve slevě za 40 Kč.



12. Garnier | Opalovací mléko SPF 30
Pak tu mám takovou mini vzpomínku na léto. Opalovací mléko od Garnier jsem dostala jako dárek k nákupu a přes léto jsem ho teda používala. Má SPF 30, byl fajn, ani neměl takovou tu typickou vůni opalovacích mlék, voněl moc příjemně. Teď jsem ho doma objevila, a protože tam byl jen zbyteček, tak jsem ho domazala na nohy. Hezky hydratoval a dobře se vsakoval, nezanechával žádný extra mastný film.

13. Saloos | Lemon Tea Tree
Můj první obličejový olej. Olejů jsem se vždycky bála, protože mám smíšenou pleť, mastnější T-zónu. Ale teď už vím, že se není čeho bát. Tenhle olej je určen na problematickou pleť a je vhodný i při akné. Byl moc příjemný, používala jsem ho hlavně na noc a mé pleti opravdu prospíval. Zřejmě se po něm podívám znovu. Je ho 20 ml a stojí sice kolem 170 Kč, ale vydrží opravdu dlouho, protože vám stačí pár kapiček na celý obličej. Navíc má praktické a roztomilé kapátko.



14. Caterine | Odličovací tampony
A pomalu se blížíme do finále. Tamponky z Kauflandu si kupuju stále, jsou 100% balvněné, nerozdělují se na vrstvy, neškrábou, jsou prostě skvělé a navíc je jich v balení 120 a stojí kolem 20 Kč.

15. Vzorečky Pantene | Šampon a kondicionér
K nákupu šamponu jsem v Rossmannu dostala balíček, ve kterém byly 3 šampony a 3 kondiconéry ve vzorečku na vyzkoušení. Dva šampony jsem věnovala mamce a zbytek prozkoušela. Vzorečky byly určeny na oslabené a poškozené vlasy, což já mám. Šampon nemůžu podle jednoho vzorečku úplně posoudit, ale žádnou neplechu mi na vlasech neudělal. Kondicionér byl úžasný a hodně uvažuju o plném balení. Krásně vlasy uhladil, vyživil, provoněl a krásně se rozčesávaly.

16. Rimmel | Stay Matte Pudr
Všemi opěvovaný pudr Stay Matte jsem taky vyzkoušela. Měla jsem ho v odstínu 001 Transparent, takže přizpůsobivý pleti. Byl fajn, vydržel mi strašně dlouho zmatňoval hezky, ale na to, že byl transparentní, mě dělal trochu víc bledou. Nebyl špatný, ale nemám potřebu si hned kupovat další balení :) Je ho 14 g a cenu teď vůbec nevím.

17. Essence | Stay Natural Korektor
Tohle byl úplně můj první korektor, který jsem kdy měla. Nebyl špatný, odstín taky nebyl nejhorší - měla jsem 01 Soft Beige. Balení je takové to klasické šroubovací, kdy točíte a nahoře vám ze štětečku leze korektor. Na první korektor fajn, ale už po něm nesáhnu, mojí stálicí je Affinitone od Maybelline.

18. Essence | Tužka na obočí
A jsme u konce. Jako poslední vyhazuju tužku na obočí od Essence v odstínu 02 Brown. Obočí jsem si nejdříve dokreslovala stíny na obočí od Essence, pak jsem chtěla vyzkoušet tužku a nakonec jsem skončila u gelu od Alverde, který mi vyhovuje nejvíc. Tužka nebyla špatná, ale se tam mi vytrhla nějaký chloupek, navíc se mi špatně ořezávala a teď už je taková jakoby zaschlá, takže letí.



Uff, tak jsme to zvládli! Vy mi napište, jak spotřebováváte vy, jestli je to taky takový extrém (nebo ještě horší) :))
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

39 komentářů:

  1. Tužku na obočí od Essence právě používám taky :). Fa deodorant jsem taky měla, byl fajn.
    Jak dopotřebuji šampon, tak si chci právě koupit ten co ty doporučuješ od Baley.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ti bude šampon vyhovovat :) Mají různé druhy :)

      Vymazat
  2. Pěkný článek :) z těchto produktů jsem zkoušela jenom micelárku od Mixy a taky jsem s ní byla spokojená :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  3. Thanks a lot for visiting my blog)) I followed you back.
    Keep in touch

    xx Veronica
    http://veronica-mangojuice.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Super produkty, Stay Matte pudr už taky dodělávám :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě to bylo nekonečné :D Ne že bych ho nutně potřebovala dodělat, ale vydržel mi snad půl roku :D

      Vymazat
  5. Taft a Schwarskopf laky na vlasy som už vimenila za niveu lak na vlasy tá sa mi vidí že lepšie drží o dosť a niekedy sa fakt oplatí v akcii. Olejček na tvár som ani ja ešte nikdy nemala ale myslím že by ho kludne vedel nahradiť aj kokosový olej ktorý vlastním:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Niveu taky někdy zkusím :) Kokosový olej taky mám, ale na obličej jsem ho zatím nezkoušela :)

      Vymazat
  6. Nalákala jsi mě na olej od Saloosu. Ještě jsem žádný neměla a taky se toho bojím. Vyzkouším tedy a doufám, že budu spokojená stejně jako ty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad jo, žádnou neplechu mi na obličeji neudělal :)

      Vymazat
  7. Moje vyzkoušené produkty jsou Wellaflex - já nevím ale moc mi právě nevoní. Balea Repair šampon- super produkt který chválím. Fa Pink - nebyl nejhorší ale používám raději řadu s vůní lotosu
    Každopádně jsi toho zlikvidovala dost. U mě toho tentokrát také bude více.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea šampon je fakt super za tu cenu :) Tak se těším na tvoje spotřebováno :)

      Vymazat
  8. Super článok! S tými obavami s používaním oleja na pleť som na tom podobne, no po prečítaní začínam nad ním predsa len uvažovať :) Čo ša týka môjho spotrebovávania, tak som vždy rada, keď niečo domíňam, lebo sa teším na kúpu nových výrobkov, ktoré sú už vlastne predčasne v zásobe :D
    Klaudy's shopping enjoyment - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, taky se vždycky těším až si budu moct nakoupit něco novýho nebo začít používat něco, co mám doma :)

      Vymazat
  9. Ten pudr od Rimmelu jsem taky měla a používala jsem ho docela dlouho....Nicméně znám i lepší a už se k němu nevrátím;)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek =) voda od Mixa je skvělá a Pantene výrobky také

    OdpovědětVymazat
  11. Ako vidím, je toho dosť :) Páči sa mi, že využívaš aj vzorky :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, používám, pak se mi to válí všude možně, tak se snažím používat i vzorečky :)

      Vymazat
  12. Fíha! To je ale produktů :D Stay Matte používám také :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Z týchto produktov som vyskúšala len Balea šampón a je celkom fajn. Inak by som rada konečne vyskúšala niečo od Mixy a možno tiež z tej formovacej rady od Dermacolu aj keď neverím jej účinkom :)

    OdpovědětVymazat
  14. This is such a lovely post! Have a great weekend dear.

    ** I'm inviting you to join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    xoxo;
    LATEST POST: Pink Sugar Cosmetics Eye Candy Eyeshadow Palette Review and Swatches
    BEAUTYEDITER.COM

    OdpovědětVymazat
  15. Tak toho si teraz naozaj veľa veľa veľa odhadzovala :) V každom prípade používaš dosť dobrú kozmetiku a väčšina z toho je i u mňa doma - ale zatiaľ používaná

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  16. wow, to je fakt veľa produktov :D
    najviac ma zaujal asi ten sprej pre okamžitú obnovu vlasov, mám rada takéto olejčeky :)
    od Mixy by som rada tiež niečo vyskúšala, ešte som sa pre nič neodhodlala. Micelárku od Dermacolu mám tuším aj ja na poličke, ale nepoužitú :D
    A z týchto produktov je úplne NAJobľúbenejší Stay matte púder, mám ho v odtieni Sand Storm, ale tento transparent si idem teraz kúpiť :)
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta micelárka Dermacol mě osobně vyhovovala, stejně jako Mixa :) Mixy bych se vůbec nebála :)

      Vymazat
  17. Púder od Rimmel používam už roky a nedám na neho dopustiť :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Stay Matte pudr si kupuji stále dokola a přijde mi super :) jinak já než něco spotřebuji to trvá dlouho, střádám si věci a pak to nestíhám spotřebovat :D


    U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky vždycky načnu dvacet věcí naráz :D Ale teď se snažím spotřebovávat postupně :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ♥