neděle 31. ledna 2016

Letíme do koše | No.5

Krásnou neděli Vám všem! :)
Jsem zpět a ani nevíte, jak jsem se těšila až budu moct napsat další článek :) Děkuji všem, kdo mi přáli hodně štěstí u státnic, zadařilo se a já jsem úspěšně dokončila studium a je ze mě konečně taky Bc. 
Nebudu to dál okecávat, dneska pro Vás mám spotřebované produkty, které jsem fotila už někdy před vánoci, ale bohužel na ně nepřišel čas. Až teď a jelikož už mám zase koš plný spotřebovaných produktů, tak zřejmě v nejbližší době očekávejte další Letíme do koše :) Ale tyhle články vás podle statistik baví, tak to snad nebude tolik vadit :)

1. Das gesunde plus | Vitamíny na vlasy
Začneme produkty na vlasy. Tohle jsou tabletky na vlasy z DM drogerie, které si čas od času kupuji. Nemám nějaký velký problém s vypadáváním vlasů, ale chci, aby hezky rostly a přijde mi, že tyhle vitamíny na to alespoň minimální vliv mají, takže je vždycky třeba dva měsíce beru, pak udělám dva měsíce pauzu a pořídím je znovu. V balení je 60 tablet a stojí okolo 54 Kč.

2. Balea | Olejíček na suché a poškozené vlasy
Bez olejíčku na vlasy já se neobejdu. A tenhle je moc fajn, stojí 99 Kč, vlasy krásně uhladí, vyživí suché konečky a já jelikož mám hodně suché vlasy, tak si ho dávám třeba i do celé délky a vlasy mi vůbec nezmastí, hezky ho vsáknou a vypadají mnohem lépe.

3. Revitalon | Aktivační šampon a obnovující kondicionér
O těchto produktech jsem psala samostatnou recenzi, takže vás tu tím nebudu příliš zdržovat. Ale musím říct, že oba produkty mi moc sedly a mám v plánu si je objednat znovu.


4. Nivea | Sprchový gel
Dále se budeme věnovat péči o pokožku těla. Tento sprchový gel Nivea byl moc fajn, krásně krémový, nevysušoval, moc příjemně voněl a navíc ho bylo 500 ml, takže vydržel opravdu dlouho. Cenu nevím, dostala jsem ho jako dárek, ale můžu vřele doporučit.

5. Lactacyd | Intimní mycí emulze
Intimní gel byl fajn, nijak nedráždil, hezky umyl, voněl trochu zvláštně, ale velice jemně, takže nic co by mi vadilo. Ovšem mým favoritem je mycí krém Nivea, takže k Lactacydu se asi vracet nebudu. 

6. Balea | Gel proti celulitidě
Tento gel jsem měla doma poměrně dlouhou dobu, jsem hrozný flákač na mazání těla, takže z důvodu nepravidelného používání nemůžu asi úplně posoudit výsledky. Ale jinak to byl takový lehký krém, který se rychle vsakoval, příjemně voněl, ale znovu ho asi nepotřebuji. Cenu si už nepamatuju, ale vzhledem k tomu, že je to Balea, tak to nic drahého nebylo.


7. Isana | Gel na holení nohou
Isana je privatní značka drogerie Rossmann, takže produkty od této značky naleznete tam. Gel byl moc příjemný, krásně broskvově voněl, pokožka po něm byla příjemná, nebyla vysušená ani podrážděná a navíc stál pár korun. Takže možná koupím znova :)

8. Nivea | Micelární voda
Micelárky od Nivey nejsou špatné, nijak mi nevadí, neštípou v očích, nelepí, poměrně obstojně odličují a stojí 99 Kč. Ale nejsem z ní tak úplně nadšená, mým favoritem jsou micelárky Dermacol a růžová Garnier, takže Nivea jde zas na nějaký čas stranou :)

9. Playboy | Voňavka Play it lovely a #generation
Co se týče vůní Playboy, mám je moc ráda, voní mi a některé si kupuji pravidelně.
Play it lovely je moje velice oblíbená vůně, ta se u mě objevuje pravidelně.
Generation jsem dostala jako dárek, ne že by mi nevoněla, ale není to úplně můj styl. Vypotřebovala jsem ji ale znovu nemám potřebu ji kupovat, mám jiné favority :)


10. Rival de Loop | Bezmýdlový čistící gel
Miluju ho! Pro moji pleť naprosto dokonalý gel, navíc za super cenu, seženete v Rossmannu a já si ho nemůžu vynachválit. Většina gelů mi pokožku dráždí, strašně vysušuje a je pak taková napjatá. Tento gel vůbec, navíc moc hezky vyčistí a jsem z něj prostě nadšená. Stojí okolo 60 Kč.

11. Excipial Protect | Krém na ruce
Tenhle krém jsem si koupila v lékarně po tom, co jsem vyzkoušela krém Excipial, který byl jako dárek u časopisu a ze kterého jsem byla nadšená. Tento mě bohužel už tak nenadchnul, najednou jako by přestal na moje ruce působit. Je ho 50 ml a stál snad 150 Kč, takže do něj už znovu nepůjdu.

12. Neutrogena | Krém na obličej
Tento krém je bez olejů a tudíž vhodný pro mastbou nebo smíšenou pleť. Já ho používala klasicky ráno, před nanášením korektoru a pudru a byl moc fajn, pleť nijak nezmastil, byl moc příjemný a možná ho někdy pořídím znovu. Mým miláčkem a stálicí je však fluid od Baley ↓

13. Balea | Denní fluid pro problematickou pleť
Nemám nijak problematickou pleť, sem tam se nějaký pupínek objeví, jako skoro u každého. Ale tenhle fluid je tak strašně lehoučký, příjemný, krásně se vsákne, nezmastí moji smíšenou pleť a já jsem z něj nadšená, používám ho už spousty let a pořád mi strašně moc vyhovuje. Stojí snad kolem 70 Kč, nevím teď přesně, ale do stovky určitě a mě opravdu moc vyhovuje.


14.  Herbaspa | Bylinné lázně
O těchto koupelích jste už taky mohli číst samostatnou recenzi, takže opět se nebudu rozkecávat. Byly super, moc hezké zpříjemnění koupelí a můžu jenom doporučit.

15. Balea | Mořská maska
Klasická maska na obličej od Baley asi za 20 Kč, v balení byly dvě, tu jednu jsem už asi bohužel vyhodila. Maska mě popravdě moc nenadchla, dost mě po ní štípal obličej a žádné vele vyčištění se taky nekonalo, takže tu už nekoupím.

16. Maybelline | Rocket volume řasenka
Moc fajn řasenka, která dělala hezký řasy, i když zezačátku měla tendenci se mi obtiskávat na víčko během dne. Mám už teď jiné favority, takže znovu si jí nepořídím, ale je to jedna z fajn řasenek z drogérie, kterou si chválí vícero lidí :)

17. Odličovací tamponky | Caterine a Today
Klasika, odličovací tamponky z Kauflandu a Penny Marketu, oboje mi moc vyhovují, jsou levné, asi za 20 Kč, příjemné, neškrábou, nedělí se na vrstvy, jsou ze 100% bavlny a jsou super :)


A to je ode mě dneska vše :) Já si jdu teď projít blogy ostatních blogerek, které jsem v poslední době zanedbávala a na vás se těším brzy u dalšího článku :)

Máte zkušenost s některým z těchto produktů? Co jste za poslední dobu spotřebovali vy?
 

36 komentářů:

  1. Jeee tak to gratuluju k uspesnemu zakonceni studia :) zrovna jsem taky dopotrebovala sprchac od Nivey a byl skvely :) Taky pouzivam tamponky z Lidlu a sadu Revitalin uz taky brzo dopotrebuji

    OdpovědětVymazat
  2. Páni tolik spotřebovaných produktů, ze zmíněných jsem žádný nezkoušela, ale láká mě ten gel na holení zrovna nějaký nový potřebuji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc hezky voněl a byl fajn, většinou kupuju nějaké takovéto levnější a vždycky jsem byla spokojená :)

      Vymazat
  3. Páni tolik spotřebovaných produktů, ze zmíněných jsem žádný nezkoušela, ale láká mě ten gel na holení zrovna nějaký nový potřebuji:)

    OdpovědětVymazat
  4. já si všechno tak šetřím, že moje empties by byly jedno velké nic :DD
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já jako nijak neplýtvám s věcma :D Ale vždycky se to nějak nahromadí, teď tu mám už další horu, která čeká na nafocení :D

      Vymazat
  5. Páni, tolik vypotřebovaných produktů :D Zaujaly mě především produkty z Rossmanu, které jsi spotřebovala. Hlavně ten bezmýdlový čistící gel, mohu se zeptat, jaký typ pleti máš? Zda-li by vyhovoval i mě. :) Jinak gratuluji k Bc.!
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám smíšenou pleť, klasicky mastnější T-zóna, tváře citlivější :) Děkuji moc :)

      Vymazat
  6. Micelárku mám také od nivea,ale tu 3 v 1 a můžu doporučit;)
    All About Everything

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k titulu. :) Niveu v obrovském balení jsem dávala mamce k vánocům, já ji měla pouze v malém provedení a byla super. :)

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tú riasenku mám momentálne a som s ňou celkom spokojná :D trošku si ma namotivovala na ten krém od Balei :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  9. Měla jsem rada Lactacyd. Gratuluju k titulu

    OdpovědětVymazat
  10. Gratulujem k titulu! :) Inak som z produktov nevyskúšala asi nič, ale zaujali ma tie tablety na podporu vlasov. Za takú cenu sa ich oplatí vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jsou za pár korun, takže za zkoušku nic nedáš :)

      Vymazat
  11. Tyjo to je vypotřebovanců ! Ale taky už se mi jich docela dost hromadí :) Gratuluju k bakaláři

    OdpovědětVymazat
  12. Koukám že toho máš celkem dost. Vitamíny na vlasy z Dmka jsem používala a dobře mi po nich rostly vlasy. Balea olej na vlasy mě moc láká a tak ho určitě někdy vyzkouším. Docela mě láká i ten bezmýdlový čisticí gel od Rival a ten Neutrogena krém. Já jsem dneska také zveřejňovala spotřebováno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přijde, že mi po nich trochu povyrostly :) Olejíček určitě zkus :)

      Vymazat
  13. Waaau. Ten playboy musí voňať krásne

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  14. Great post :) I follow you via GFC :) Have a nice week!

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  15. Wau, toľko produktov nestihnem ani ja spotrebovať :)..Gratulujem k Bc. :)

    OdpovědětVymazat
  16. No tak to je teda spotreba :) Gratulujem k Bc. :)

    SimpleHappyMum

    OdpovědětVymazat
  17. Nivea je klasika, která nezklame :)

    OdpovědětVymazat
  18. Riasenku som dávnejšie používala a musím povedať, že patrila medzi moje favorites :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥