pondělí 4. ledna 2016

Remington PROtect! Žehlička na vlasy

Krásný nový rok ještě jednou :)
Vítám Vás v roce 2016 opět na mém blogu a doufám, že se tu budeme potkávat čím dál častěji :) 
Dneska Vám chci ukázat novou žehličku na vlasy Remington PROtect!, která se trochu neočekávaně stala mým dalším vánočním dárkem. Díky výzvě na portálu Blogerky.cz jsem se stala jednou z pěti blogerek, které měly možnost tuto novinku otestovat. Ať si říká, kdo chce, co chce, já jsem z portálu Blogerky.cz nadšená, protože jejich výzvy umožňují nám blogerkám vyzkoušet produkty, které bysme si jinak třeba nekoupily. 
A obzvlášť mě těší, že mně, takové malé blogerce, dali možnost vyzkoušet novou žehličku na vlasy. A teď už k samotné recenzi :)


 Značku Remington mám velice ráda. Moje předchozí žehlička byla taktéž od Remingtonu a sloužila mi dlouhá léta a stále by sloužila, ale nyní ji nahradila tahle krasavice. Ještě bych ráda řekla, že jsem od přírody kudrnatá, ale svoje vlasy si žehlím, a to obvykle denně. Takže od žehličky vyžaduju, aby vlasy vyžehlila krásně do hladka, aby vyžehlení nějaký čas vydrželo a aby pokud možno vlasy poškozovala co nejméně. A už nyní můžu říct, že Remington PROtect! tyto moje požadavky splňuje na 100% :)



Jedná se tedy o žehličku na vlasy, která má nejen krásný design, ale také se s ní skvěle a rychle pracuje. Má žehlící plochy ze zdokonalené keramiky napuštěné keratinovým, arganovým a makadamovým olejem, což se pro mé suché vlasy zdá jako ráj na zemi :) To, co je na této žehličce speciální, je funkce HydraCare, která poskytuje dokonalé vyvážení teploty a hydratace a zajišťuje o 68% menší poškození vlasů. Technologie HydraCare spočívá v tom, že do vlasů vypouští během žehlení studenou páru, která vlasy hydratuje a brání poškození vlasů. 
Jak je to možné? To se dozvíte níže :)

 
Žehlička má zapínání a upravování teploty na boku, což velmi oceňuju, nehrozí tak přepínání během žehlení. Má otočný kabel a možnost "secvaknutí" žehlících ploch k sobě, tudíž se s ní i lépe cestuje, je skladnější :) Displej je na horní straně, dobře čitelný. Žehlička má 5 teplotních nastavení až do 230°C. Teplota se zvyšuje po 20°C, to znamená 190°C → 210°C → 230°C, což se mi zpočátku příliš nelíbilo, protože jsem byla u staré žehličky zvyklá žehlit na 200°C, ale u této žehličky mi nakonec bohatě stačí žehlit na 190°C, takže další plus :)



A nyní tedy zpět k technologii HydraCare. Princip spočívá v tom, že na zadní straně žehličky je vyndávací nádržka, do které dáte destilovanou nebo filtrovanou vodu a zacvaknete zpět do žehličky. Při zapnutí pak stisknete kulaté tlačítko na přední straně žehličky, které začně modře svítit, a to znamená, že při žehlení využíváte této technologie. Vedle jedné z žehlících ploch je pak takový žlábek, který při žehlení vypouští studenou páru do vašich vlasů. Žehlit ale můžete i bez této funkce, stejně pohodlně :)






Žehličku testuji měsíc a převážně žehlím se zapnutou funkcí HydraCare. A musím říct, že je to znát. Vlasy mi přijdou nadýchanější, rozhodně vydrží mnohem déle rovné, což já extrémně oceňuji vzhledem k mým kudrnatým a ve vlhku se krepatícím vlasům. Jestli vlasy méně poškozuje, je asi otázka dlouhodobějšího používání, ale i s předchozí žehličkou Remington mám dobré zkušenosti, vlasy mi nijak výrazně nepoškozovala, takže předpokládám, že tato bude minimálně stejně skvělá nebo ještě lepší :)
K žehličce jsem navíc obdržela také krásné pouzdro, ve kterém se bude převážet jedna radost.




Já osobně jsem z žehličky nadšená. Je krásná, technologie HydraCare mě uchvátila a moc děkuji portálu Blogerky.cz za možnost vyzkoušení. Pokud si chcete ještě něco o žehličce přečíst nebo se mrknout na video, jak v reálu funguje technologie HydraCare, tak se mrkněte na stránky Remingtonu a můžete okouknout i další produkty z řady PROtect :)

Mějte krásný den a brzy na napsanou :))
 

34 komentářů:

  1. Ooooo tak to je úžasné. Aj ja som sa zapojila do akcie, ale nevybrali ma. Škoda. Teraz som od nich však dostala suchý šampón a aj z toho sa moc teším. Veľmi sa mi žehlička páči podľa parametrov

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, holt 5 lidí z toho množství, co se jim zřejmě přihlásí, je minimum :) Tak třeba příště :)

      Vymazat
  2. Jsem na žehlení vlasů moc líná, tak mi vlastně stačí jakákoli žehlička, protože ji často nevytáhnu. V tvém případě, ale důležité, čím se žehlíš, aby ses vlasy nezničily. Vypadá to, že Remingtom je přesně pro tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, vyhledávám kvalitnější žehličky, aby mi na té hlavě taky něco zbylo :D :)

      Vymazat
  3. Ja si žehliť vlasy vôbec nepotrebujeme, ale žehlička vyzerá byť super, kvalitná a má super púudro.
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem z této řady dostala na Vánoce fén a je skvělý s tím mým předchozím se to nedá vůbec srovnat (Bosch).. Teď mám v plánu si koupit žehličku na vlasy, ale ještě nevím jakou, ale určitě to bude od značky Remington!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  5. Wow super žehlička :) Já mám také od Remingtonu,ale né tuto a také je super :) Dobrý je ten nápad se studenou párou :) Má super pouzdro :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem s žehličkama Remington taky obecně moc spokojená :)

      Vymazat
  6. Fantastic post, dear! I like products by Remington a lot :)
    Hugs & Kisses
    LIANA LAURIE

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná recenze na žehličku, s pěkným obalem. To je fajn že vyžehlení vydrží a má takové dobré funkce. Právě to je velký problém u žehliček aby vlasy vydržely. Jasný, každá máme jiné vlasy ale občas to je i žehličkou. Já si minulý rok žehličku novou zrovna koupila, takže nemám potřebu jiné ale tahle se mi líbí a věřím že spoustě recenze pomůže ve výběru. Nadruhou stranu, zrovna tahle žehlička není nic levného ale pokud někdo chce fakt pořádnou a takovou aby minimálně poškozovala vlasy, proč ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to drahá záležitost, ale i předtím jsem měla žehličku Remington, která byla také drahá a slouží mi již pět let a sloužila by dál, kdyby ji nenahradila tato :)

      Vymazat
  8. Looks like a great item:)
    Happy New Year:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá moc krásné :) i ten obal je super

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  10. Jé tak tá vyzerá naozaj super ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Dokonalá žehlička! Farba sa mi veľmi páči. A gratulujem ti. :)
    www.citygirl159.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Dokonalá žehlička! Farba sa mi veľmi páči. A gratulujem ti. :)
    www.citygirl159.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný článek :-) Já jsem s Remingtonkama moc spokojená :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Remington je super, dobrá voľba :)) vzájomné sledovanie? :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  15. Doma mám remingtonku a nie som veľmi spokojná, tak snád bude tvoja lepšia a bude ti slúžiť. :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, já měla už předchozí žehličku Remington a taktéž mi vyhovovala :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ♥