úterý 9. února 2016

Letíme do koše | No. 6

Ahoj všem! :)
V minulém "Letíme do koše" jsem se zmiňovala, že už mám nashromážděné další spotřebováno, protože přes učení na státnice nebyl čas napsat článek. A dneska vám tedy ukážu další produkty, kterým jsem se podívala na dno a které putují do koše :) Podle statistik vás tyhle články baví, tak snad vám nebude vadit, že jsou dvě spotřebováno tak brzy po sobě. Tak jdeme na to :)
1. Loreal Elseve | Vyživující šampon
Začináme produkty na vlasy a jako první tu mám šampon Elseve. Tuhle řadu Extraordinary Oil mám moc ráda, pravidelně si z této řady kupuju masku na vlasy, která je báječná. Tento šampon jsem dostala, na moje suché vlasy byl moc fajn, hezky uhladil, vyživil, ale pro mastné, možná i normální vlasy bych moc nedoporučovala, myslím, že by vám je mohl mastit. Jinak byl ale moc fajn, každopádně dávám přednost šamponům bez silikonů, takže zatím neplánuju pořizovat ho znovu :)

2. Isana Oil Care | Šampon pro namáhané a suché vlasy
Značka Isana je privátní značkou drogerie Rossmann. Co se týče šamponů, přípomínají mi hodně Baleu, a to vzhledem a i tím, že jsou bez silikonů. Tenhle šampon nebyl špatný, poměrně výrazně voněl, ale vůně byla příjemná, takže to bych neviděla jako problém. Ke konci mi ale přišlo, že mám vlasy vždycky po umytí hodně zacuchané a jakoby vysušené, takže znovu do něj nepůjdu.

3. Biohar | Vlasové sérum
Také máte někdy takové to období, kdy si usmyslíte, že chcete mít krásné dlouhé vlasy až pod prsa? :D Tak právě takové období mám teď já a snažím se všemožně vlasům dopomoci, aby rostly. Pořídila jsem si proto tato vlasová séra Biohar, která už jsem kdysi používala a přišlo mi to jako fajn produkt. Musím říct, že už mám doma další a dohromady je používám asi měsíc. Co rozhodně pozoruju je menší vypadávání vlasů, spousta nových podrostů a takové ty vlásky, co mi vždycky stály kolem hlavy, když jsem si udělala culík, jsou o dost delší. Takže se pokusím ještě chvíli vytrvat :)


4. Dermacol Hyaluron | Micelární voda
Tato micelární voda je určena pro všechny typy pleti. Obecně mám micelárky Dermacol ráda, především tu, o které budu mluvit v následujícím bodě. Micelárka hezky odličovala, pleť nedráždila, takže jsem s ní byla velice spokojená a určitě se nebudu bát ji někdy pořídit znovu.

5. Dermacol Perfect Cleanser | Micelární voda pro mladou pleť
Tahle micelárka je ale moje top! (ještě s růžovou Garnier). Naprosto vyhovuje mé smíšené pleti, vždycky, když se k ní vrátím, tak mi přijde, že mám pleť mnohem lepší. Perfektně odličuje, čistí, nedráždí, přijde mi, že naopak spíše tu pleť hezky zklidní. Jedinou nevýhodu bych možná viděla v tom, že je to jen 200 ml balení, stojí asi 100 Kč a přijde mi, že strašně rychle ubývá. Ale jinak je to opravdu moje nejoblíbenější micelární voda, ke které se neustále vracím.

6. Jessa | Intimní gel
Intimní gel z drogerie DM byl fajn, hezky umyl, nijak nedráždíl, cenu si přesně nepamatuji, ale vím, že je levný, snad kolem 50 Kč a nemám proti němu vůbec co říct. Takže někdy v budoucnu určitě koupím znovu.


7. Nivea Fresh Natural | Deodorant
Deodoranty Nivea mám obecně docela ráda, tenhle byl moc fajn, příjemně voněl, dlouho mi vydržel, nedělal žádné fleky na oblečení a ani v podpaží "nehrudkovatěl". Za mě tedy moc fajn deodorant.

8. Manifesto | Tělové mléko
Toto maličké tělové mléko jsem vyhrála v giveaway a díky bohu za to, protože do té doby jsem byla barbar a vůbec neznala vůni Manifesto od Yves Saint Laurent. Tuhle vůni jsem si naprosto zamilovala a plánuju si pořídit parfém Manifesto. Tělové mléko bylo moc příjemné, krásně se roztíralo, krásně se vsakovalo a ta vůně byla naprosto úžasná a dokonce, když jsem se namazala večer, ještě ráno jsem z pokožky tu vůni cítila. Takže za mě naprostá paráda a už se těším až budu mít parfém na poličce :)

9. Das Gesunde Plus | Vitamíny pro vlasy
Tabletky z DM drogerie jste u mě už tuším mohli vidět. Vždycky je nějakou dobu používám, třeba dva měsíce, pak vysadím a za nějaký čas znovu. Mají zajišťovat potřebnou výživu vlasům, přispívat k jejich růstu a bojovat proti vypadávání. Jak už jsem zmiňovala výše, toužím po dlouhé hřívě :)) Tyhle tablety nejsou špatné, určitě také nějaký vliv mají, opět tedy především na vypadávání podle mě, ale přijde mi, že vlasy po nich i trochu povyrostly. Stojí kolem 56 Kč, takže za vyzkoušení určitě stojí.

10. Guarana
Zařadila jsem sem i spotřebované guarana tabletky, které jsem si koupila k učení na státnice. Mají povzbuzovat, abyste vydrželi déle fyzicky i psychicky aktivní a mají také udržovat pozornost. Já pořád nevím, jaký na ně mám mít názor. Některé dny mi přišlo, že mě opravdu nabudily a vydržela jsem makat od 6 od rána do půlnoci, jindy jakoby na mě vůbec nepůsobily. Teď už je mi to jedno, když mám státnice za sebou, ale nijak nadšená jsem z toho nebyla a znovu bych nepořizovala v případě nouze.


11. Purity Vision | Kokosový olej
V první řadě se omlouvám za ten vlas na fotce :D Vůbec jsem si toho nevšimla a sklenici už jsem vyhodila, takže to nemůžu ani přefotit. Ale ten vlas se tam objevil z toho důvodu, že tohle je můj absolutní miláček v péči o vlasy. Kokosový olej je výborný na vaření, na masáže, na péči o tělo i pleť, ale také na vlasy a na ty ho primárně používám já. Když mám volný den, udělám si olejový zábal na vlasy a nechám klidně několik hodin nebo i celý den nebo přes noc působit a pro moje suché, krepaté, původně kudrnaté vlasy je to opravdový požitek. Určitě pořídím znovu, ale už ne tohle velké balení, protože jsem nebyla schopná to pořád dopotřebovat :) Ubývá opravdu pomalu. Koupíte ho například v DM drogerii kolem 200 Kč.


12. Caterine | Odličovací tamponky
S tímhle už jsem asi otravná, ale ano, opět tu mám spotřebované odličovací tamponky Caterine z Kauflandu, jsou moje nejoblíbenější, stojí asi 20 Kč, v balení je jich 120 a jsou ze 100% bavlny :)

13. Caterine | Intimní ubrousky
Intimní ubrousky opět z Kauflandu za pár korun, bylo jich v balení 10 a byly fajn, takové ty, které můžete hodit do kabelky a mít je tam v případě nouze. Byly příjemné, s extraktem aloe vera a heřmánku.

14. Loreal Nutri Gold | Vzoreček pleťového oleje
Tento vzoreček jsem dostala k nějakému nákupu, moc se v olejích na pleť nevyžívám, nemám ráda ten mastný pocit, ale dvakrát jsem si ho na noc dala, žádné účinky posoudit ze vzorečku nemůžu, ale hezky voněl a pleť mi rozhodně nijak nezhoršil.

15. Loreal Elseve | Jemný vyživující krém
Vzoreček krému na vlasy byl přilepen k šamponu Elseve, o kterém jsem psala výše. Byla to taková ta závěrečná péče, kterou po umytí vetřete do vlasů. Byl to fajn produkt, vlasy se lépe rozčesávaly, byly uhlazené, takže možná zauvažuju o koupi plného balení.


16. Garnier | Perfect Blur 
Jedná se takové to vyhlazující sérum nebo bázi, která má zmenšit póry a kterou můžete použít pod makeup. Já jsem si ji koupila, když to byla novinka, ale vůbec mi nesedla, přišlo mi, že na mé pleti sedí a dusí jí, nelíbil se mi ten silikonový pocit na pleti a v podstatě jsem ji tedy vůbec nepoužívala, takže ani nemůžu posoudit, do jaké míry funguje na stažení pórů. Teď jsem ji po dlouhé době objevila a už mi přijde divná, změnila konzistenci a možná i vůni, takže letí do koše. Někomu možná vyhovuje, mě nesedla.

17. S-he | False Lash Wonder řasenka
Za to tahle řasenka mi sedla naprosto skvěle a už delší dobu je mojí TOP řasenkou. Tuhle řasenku jsem kdysi vyzkoušela díky DM skautovi, kdy jsem měla možnost ji otestovat a od té doby si ji kupuji pořád dokola. Chystám na ní samostatnou recenzi, kde ji uvidíte v akci na řasách a je to vážně nejlepší řasenka, jakou jsem vyzkoušela. A navíc stojí 99 Kč :)

18. Maybelline | Affinitone korektor
A jsme ve finále. Dnešní "Letíme do koše" uzavírám tímto korektorem od Maybelline, který je také mojí stálicí mezi kosmetickými produkty. Hezky kryje, je výborný jak na kruhy pod očima, tak na pupínky a nemám potřebu zatím zkoušet jiný.


A máme to za sebou :) Teď vám dám od spotřebovaných produktů na nějaký čas pokoj, protože můj speciální koš teď momentálně zeje prázdnotou a myslím, že bude zase chvíli trvat než ho naplním.

Máte zkušenost s nějakým z těchto produktů?
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

39 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Mými favority jsou kokosák a ta vodička na vlasy :))
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Micelárky DC jsou opravdu super, vlastně nejlepší, jaké jsem zkusila. Kokosák mám taky moc ráda, je to taková holka pro všechno :-) Vzhledem ke kosmetickým zásobám ho kupuju v malém balení :-)

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už ho koupím jedině v menším, nemohla jsem tento dopotřebovat :D

      Vymazat
  4. Veľmi chcem vyskúšať tie tabletky z DM, pretože dosť ma trápi vypadávanie vlasov. Kokosový olej je overená klasika ♥
    Ďakujem za sledovanie. Pridávam sa k pravidelným čitateľom :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  5. Fúha, je toho dosť! A tie tabletky na vlasy z Dm mám a sú super:) a kokosový olej používam stále!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Nice products :)

    I'm following you on GFC :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdpovědětVymazat
  7. Já tu micelárku od Dermacolu mám, ale teda 400 ml a mně hrozně štípe v očích, že z ní brečím, takže už ji používám jen na pleť. A víš co? Já už jsem se dočkala a mám vlasy pod prsa :D :D Přítel si teď taky koupil na zkouškový guaranu, já jsem si ju párkrát taky od něj dala a přišlo mi, že to učení bylo lepší. Tamponky z Kauflandu si taky kupuju nejčastěji a jak dopotřebuju svoje 2 oleje na vlasy, zase si koupím ten kokosový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Já mám teda docela citlivé oči, ale žádná dermacolí mě zatím neštípala :) Je to hodně individuální.

      Vymazat
  8. Kokosák už chci strašně dlouho koupit :D Všude to strašně chválí. O micelárce od Dermacolu také přemýšlím, dochází mi má od Garnieru.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. O kokosovém oleji uvažuji, děkuji za doporučení;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný článek :) taky jsem teď začala používat kokosový olej a ráda bych vyzkoušela ten korektor od Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jůůů, Dermacolí růžovou micku a Jessa intimní gel taky používám a taky jsem zatím spokojená :) Pěkná spotřeba, skoro 20 věcí, válíš!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nějak se to nashromáždilo, ale je to za delší čas :)

      Vymazat
  12. Dermacol mám neuveriteľne rada

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  13. No, super, tleskám ti! Konečně přišel někdo s originálním názvem a ne pořád vypotřebovanci, spotřebovaná, spotřebována, spotřebováno pořád dokola... :) Jinak nic z těchto věcí jsem nikdy neměla, jen kokosový olej stejné značky a ten je super, ten já ráda :)

    OdpovědětVymazat
  14. BioHair som používala aj ja, keď mi jednu dobu vlasy dosť padali. Niekedy som mala vlasy dlhé až po zadok, ale nakoniec som ich strihla, kvôli zlej kvalite tak možno ak BioHair pomáha aj na rast, skúsim nech mi rastú rýchlejšie ! :D :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak po zadek jsem teda vlasy nikdy neměla, mě se vždycky tak u prsou zarazí a nechcou růst dál :(

      Vymazat
  15. Micelárka od dermacolu mě taky láká k vyzkoušení. Nejvíce mě zaujal kokosový olej, který i já ráda používám převážně na vlasy. Jen já mám opačný problém, ubývá moc rychle. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :D Já ho nemohla vůbec dopotřebovat, už byl dokonce chvilku prošlý, ale říkala jsem si, že na vlasy to nebude mít vliv, když ani nijak nesmrděl nebo nežluknul :D

      Vymazat
  16. kokosový olej jsem si v poslední době hrozně moc zamilovala, používám ho snad na všechno :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Páčia sa mi tvoje krátke a výstižné recenzie ku každému produktu :) Kokosový olej inak zbožňujem. Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  18. Kokosový olej a Jessa sú mojimi favoritmi. Skvelá cena a podľa mňa aj skvelé výrobky. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥