sobota 26. března 2016

Balea Professional | Olej na vlasy ve spreji

Ahoj holky :)
Přeju Vám krásný prodloužený víkend a hezké velikonoce, užijte si volna a jarních svátků a snad i hezkého počasí :)
V poměrně nedávné době se na scéně objevil nový produkt od Baley, a to olej na vlasy ve spreji. Já jako milovnice této tmavé Balea řady (opakovaně si kupuju šampon, kondicionér a olejíček na vlasy) jsem si musela tuhle novinku pořídit a dneska vám o ní povyprávím :)


Podle oficiálního popisu je to tedy sprej na vlasy s arganovým olejem, který pečuje o suché, namáhané a třepící se vlasy. Může se použít jak do suchých, tak mokrých vlasů. U mokrých vlasů má usnadňovat rozčesávání, u suchých je vhodný jako závěrečný styling. Objem je 100 ml, cenu už si přesně nepamatuju, ale tuším, že to bylo v rozmezí 80 - 90 Kč. Sprej má klasickou střičku. Vůně je stejná jako u ostatních přípravků této řady, voní po arganovém oleji, ale ne tak výrazně jako třeba klasický olejíček.



Můj názor:
Jak už jsem zmínila na začátku, tahle tmavá řada na vlasy s arganovým olejem je moje oblíbená a se šamponem, kondicionérem i klasickým olejíčkem na vlasy jsem velice spokojená. Bohužel tenhle nový produkt je pro mě zklamáním.
Nejdříve jsem ho vyzkoušela použít na suché vlasy. S těmi neudělal vůbec nic, spíš mi přišlo, že tak podivně zhrubly, ale žádné uhlazení a vyživení jako u klasického olejíčku, se nekonalo.
Poté jsem ho vyzkoušela na mokré vlasy po umytí a tam musím uznat, že vlasy se rozčesávaly lépe, ale nic, co by mě ohromilo. 
Dopoužívám ho, ale znovu už bych si ho nepořídila, za tu cenu si koupím radši klasický olejíček na vlasy, který mi vlasy vyživí, uhladí a rozčesávání také usnadní.


Zkoušeli jste tuto novinku? A máte na ni jiný názor než já?
 Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

37 komentářů:

  1. já jsem žádný olej na vlasy nezkoušela, protože mám mastné vlasy a mám strach to zkusit :)) ale z této řady mám ráda šampon a kuru na vlasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedivím, já mám zase extrémně suché vlasy, takže pro mě je olejíček nutností :)

      Vymazat
  2. Ja jsem si kvuli Tobe koupila prave ten sampon a parada :) Olej me na prvni pohled zaujal ale jak pises, ze nedela nic zazracneho tak si ho porizovat nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si prednedávnom zaobstarala Kallos na vlasy a celkom som spokojná. V každom prípade možno vyskúšam aj tento :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Kallosu jsem měla masku na vlasy a byla moc fajn :)

      Vymazat
  4. Pěkný článek :) z této řady jsem nic nezkoušela, ale ten nápad olej ve spreji zní zajímavě, zak škoda, že je na nic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, nápad je to fajn, ale provedení nic moc :)

      Vymazat
  5. Šampon a kondicioner z této řady mám moc ráda, krásně voní a na vlasech jsou znát výsledky ale olej ve spreji ještě ne. Podle mě toho arganového oleje tam bude možná miniaturní kapička :-) já používám buď kokosový olej nebo obyčejný třeba od GlissKuru, já vím že i to není extra velký zázrak ale celkem mi konečky ucelil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda kokosák a pak klasické oleje z drogérie :)

      Vymazat
  6. Líbí se mi, že je ve spreji, ale když má tak malé výsledky, raději bych si koupila klasickou lahvičku

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, je to praktický, ale bohužel nenaplnil moje očekávání :)

      Vymazat
  7. Zaujímavý produkt. Ja mám arganový olej z Rakúska a vyhovuje mi.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě jsem tento sprej neměla, ale když je docela o ničem, tak ho asi ani mít nebudu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzerá to ako zaujímavý produkt :) určite ho omrknem naživo, ale skúsim sa pozrieť aj po ostatných produktoch z tejto rady :D Inak moc pekný článok ♥
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Olejíček jsem žádný ještě nepoužívala, ale mám určitě v plánu:)
    LadyCaterpillar

    OdpovědětVymazat
  11. Já doma mám taky olejíček od baley a od yves rocher, které jsem hodně dlouho používala a asi rok zpátky jsem byla u jedné kadeřnice, která mi prostříhala konečky, anižbych chtěla a od té doby se mi pořád zacuchávaly konečky i když jsem pak byla asi ještě 3x na zastřižení konečků u jiných kadeřnic, tak to pořád nepřestávalo, až jsem z toho byla na nervy a teď nedávno, když jsem zkusila vysadit olejíčky, tak jsem přišla že to bylo z toho.. konečně jsem se toho zbavila, aleluja, jsem tak šťastná!!! Takže sprej asi ani zkoušet už nebudu. Nápad je to hezký, ale nechci opět riskovat tu hrůzu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS: cvičíš ještě jógu? :) Já jsem se do toho před 2 týdny konečně pustila a cvičím na webu doyouyoga, ale právě už jsem dlouho neviděla žádný jógový článek, tak jsem si říkala, jestli ji ještě cvičíš :)

      Vymazat
    2. Fakt to bylo olejíčkem jo? To zírám :D Jinak Domčo, ještě pořád cvičím v rámci možností, s novou prací ubylo času, ale snažím se pořád udržovat v pohybu. Za 14 dní začíná nová výzva, takže článek určitě chystám :)

      Vymazat
    3. No, fakt jo, sama jsem tomu nemohla uvěřit :) Aha, tak to jsem netušila, tak to ať se ti v nové práci daří a budu se těšit na článek, ať mám nějakou inspiraci, až docvičím svou výzvu :)

      Vymazat
  12. Ja som závislá na olejoch do vlasov, takže som rada za túto recenziu. Ušetrím aspoň pár eur, lebo inak by tento produkt určite skončil v mojom košíku. Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  13. šampon z tejto rady som použivala dlho možno som mala aj 3-4 balenia pačil sa mi vyhovoval mi a vôňa bola užasna, ale tento olej nepoznam, ale budem vedieť že ho mam obísť, mam olej s pumpičkou z tejto rady a som spokojná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S šamponem a klasickým olejíčkem jsem taky moc spokojená :)

      Vymazat
  14. Mám radšej olejčeky a po tejto recenzii asi pri nich aj ostanem :) obávam sa, že by mi vlasy tiež zhrubli..
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  15. Slibované účinky produktu mě zaujaly, škoda, že se skoro nic nekonalo..

    OdpovědětVymazat
  16. Já používám ten klasický vyživovací olej. Ale takovýhle produkt by byl super! Teda...Kdyby splnil všechno, co splňovat má. :/
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  17. .. já bych potřebovala spíš nějaký odmašťovač :) Ale dcera má docela suché vlasy, tak jí dávám často na konečky olejíček a má je pak mnohem hezčí...myslím dokonce, že máme ten stejný .) Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám z této řady moc ráda kondicionér a také už mám několikáté balení. Moc krásně voní (díky umělé parfemaci samozřejmě) a proto mě dost zaráží, když píšeš, že tento sprej voní po arganovém oleji. Už slovo voní mi přijde vtipné, protože měla jsi někdy čistý arganový olej? :-) Většina čistých arganových olejů smrdí jako kozí chlívek, i proto se prodávají dezodorizované varianty. Produkt, který není přírodní je vždy navoněný umělou parfemací. Jak už jsem ale psala, i já mám tuto řadu ráda, ale tenhle produkt oželím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥