středa 2. března 2016

Letíme do koše | No. 7

Krásnou středu vám všem :)
Když jsem na konci ledna a na začátku února publikovala dvě "Letíme do koše" poměrně brzy po sobě, myslela jsem si, že další bude možná tak za půl roku než zas naplním svůj speciální koš :) A světe div se, máme za sebou únor a já píšu "Letíme do koše" v pořadí už sedmé, protože koš už opět přetékal. Nevím, jak to dělám :D Tak se pojďte mrknout, co jsem za měsíc únor spotřebovala.



 1. Garnier | Micelární voda pro citlivou pleť
Konečně se mi v jednom spotřebováno sešly dvě moje nejoblíbenější micelární vody. Jedna z nich je tedy růžová Garnier pro citlivou pleť. Tuhle micelárku mám moc ráda, pleť krásně vyčistí, hezky odličuje, je určena pro citlivou pleť, takže nijak nedráždí, neštípe, spíše mi přijde, že pleť hezky zklidní. Nemá žádnou parfemaci, na obličeji nelepí, balení je velké, má 400 ml a stojí kolem 150 Kč, ale hodně často bývá ve slevě. Je to moje TOP micelárka společně s Dermacol ↓

2. Dermacol | Micelární voda pro mladou pleť
Dermacol micelárka je také mojí TOP micelárkou, ke které se neustále vracím. Pleť je po ní krásně vyčistěná, hydratovaná, na moji smíšenou a troufám si říct, že ještě mladou pleť, je naprosto úžasná. Kupuji ji pořád dokola, má 200 ml a stojí 99 Kč. Docela rychle ubývá, ale to jí odpustím, protože jinak je báječná.

3. Taft | Lak na vlasy s keratinem
Přesouváme se k péči o vlasy. Tento lak jste u mě už viděli asi nespočetněkrát, ale já ho prostě miluju. Je to moje stálice, co se laků na vlasy týče. Vlasy hezky zafixuje, ale neslepí, krásně voní, lehce se vyčesavá a nezanechává ve vlasech žádný bordýlek. Kupuju ho pravidelně ve slevě za 60 Kč.
O tomto suchém šamponu se tu nebudu nijak moc rozepisovat, protože jste na něj mohli číst samostatnou recenzi. Byl ale moc fajn, určitě bych neměla problém pořídit ho znovu, ale nestala jsem se úplnou milovnicí suchých šamponů obecně, takže zatím nemám potřebu kupovat znovu.
5. Biohar | Vlasové sérum
Ano, mám tu spotřebovaný další Biohar, stejně jako v minulém "Letíme do koše". Usmyslela jsem si, že chci dlouhou hřívu, a tak pro to dělám maximum. Nevím, jestli více působí Biohar nebo vitamíny z DMka, ale vlasy mi moc hezky povyrostly, mám spoustu nových podrostů. Aktuálně mám doma poslední balení Bioharu a pak si dám pauzu, abych nechala pokožku taky trochu vydechnout. 


A zůstaneme ještě chvíli u vlasů. Tahle maska Elseve je naprosto skvělá. Měla jsem ji snad 3x za sebou, protože mi moc vyhovovala. Je hodně hutná, takže na mé suché vlasy naprosto skvělá, vlasy hezky vyživí, uhladí a byla jsem s ní opravdu moc spokojená. Výrazněji voní, ale to mi nijak nepřekáželo. Určitě ji pořídím znovu, jen jsem chtěla zase trošku nějakou změnu, když jsem ji měla tolikrát za sebou. O této masce jsem psala i samostatnou recenzi, tak se můžete mrknout. 
7. L´oreal Casting Creme Gloss | Závěrečná péče
Tento měsíc jsem si zase dávala přeliv Casting Creme Gloss, který je můj neoblíbenější. Samotné balení tady nemám, vždycky do toho nacpu ty špinavé lahvičky a rukavice a hned vyhazuji, ale použila jsem odstín Světlý kaštan, kdyby to někoho zajímalo :) Co ale na tomhle přelivu miluju nejvíc, je tahle závěrečná péče s mateři kašičkou. Je to něco úžasného a kdyby to prodávali samostatně, tak si koupím nejradši litrové balení. Tahle péče nádherně vlasy vyživí, uhladí, jsou krásně lesklé, jemné, no prostě k pomazlení. 
8. Das Gesunde Plus | Vitamíny na vlasy
O těchto vitamínech jsem se také už zmiňovala. Je to doplněk stravy, který obsahuje nejrůznější vitamíny a látky, které mají přispívat k lepší kvalitě a růstu vlasů. Vždycky je nějaký čas používám, pak vysadím a za měsíc, dva zase nasadím a přijde mi, že vlasy opravdu o trošku více rostou, nevypadávají a příjemným plusem je také to, že mi rychleji rostou nehty a jsou více pevnější. Za mě hodně muziky za málo peněz a doporučuju vyzkoušet :)
9. Playboy VIP | Toaletní voda
Zde se budu zase opakovat. Playboy voňavky mám moc ráda, voní mi, kupuju je pořád dokola, nejčastěji tuto VIP nebo Play it Lovely. Nevím, co víc dodat :)
10. Fa Pink Passion | Deodorant
Stejné je to s tímto deodorantem od Fa. Mám ho ráda, je příjemný, krásně voní, stojí 40 Kč ve slevě, ale přijde mi, že v té slevě je permanentně :)
11. Yves Rocher Bio | Tělové mléko
Jedná se o moji první zkušenost s tělovým mlékem od Yves Rocher a byla jsem moc nadšená. Mléko bylo strašně příjemné, krásně se roztíralo a rychle se vstřebávalo, což já vyžaduju, protože nesnáším mastný pocit na pokožce. Přestože se rychle vstřebávalo, tak pokožka byla hezky hydratovaná. Určitě to nebylo moje poslední tělové mléko od Yves Rocher a chystám i samostatnou recenzi na toto mléko a balzám na rty ze stejné řady.
12. Nivea Intimo | Intimní mycí emulze
Nivea tyto produkty jednoduše umí. Tohle je jedna z mých neoblíbenějších mycích emulzí, mám ji už poněkolikáté a vždycky se k ní ráda vracím. Hezky myje, nedráždí, příjemně voní.
13. Balea Aqua | Hydratační krém
Krémový gel nebo gelový krém, taková byla konzistence tohoto produktu. Byl to velmi příjemný hydratační gel/krém, který pro velmi suchou pokožku asi nebude dostačující, ale pro moji smíšenou byl naprosto ideální a půjdu si pro něj znova. Pleť hezky hydratoval, ale neucpával mi póry, což je to, co vyžaduji od krému. 
14. Balea Urea | Balzám na rty
Asi nejlepší balzám na rty, který jsem kdy měla. Hutnější, ale výborný, vždycky mi rty zachránil, zahojil. Rozepsala jsem se o něm více v článku o mé sbírce balzámků, tak se můžete mrknout. Ale! Šla jsem si do DM drogerie pro nový a nenašla jsem ho tam. Tak nevím, jestli mám podléhat panice, že ho přestali vyrábět nebo byl jen vyprodaný.
15. Maybelline Colorama | Lak na nehty odstín 301
Laky Colorama miluju, mám jich nespočetně a tohle je jeden z mých velkých oblíbenců. Krásná nude barvička, která se hodí snad ke každému outfitu. Už mám doma nové balení a je to můj velký oblíbenec :) Navíc často jsou ve slevě nebo v různých akcích 1+1 zdarma, takže doporučuju na tyhle laky mrknout. Mají obrovská výběr barev.
16. Alverde | Gel na obočí
 Můj první gel na obočí. Jen nerada jsem se s ním loučila, ale už téměř nebarvil. Je to ale skvělý produkt, který si určitě ráda pořídím znovu, ale rozhodla jsem se, že teď vyzkouším gel od Essence, tak uvidíme, jak obstojí a kdo se nakonec stane stálicí mezi mými kosmetickými produkty :) Stojí asi 99 Kč a vydrží opravdu dlouho. Dodá přirozenou barvu a zafixuje obočí.


17. Linteo | Dětské vlhčené ubrousky
Tyto ubrousky jsou super nejen na dětskou prdelku, ale já je používám doma na úklid, na ruce, na smytí swatchů a podobně. Jsou moc příjemné a hezky voní a stojí pár korun.

18. Caterine, Today | Odličovací tamponky
Zde se opět opakuji a uvažuju, že už tamponky do spotřebovaných produktů dávat nebudu, jelikož používám pořád dokola buďto Caterine z Kauflandu nebo Today z Penny Marketu. Oboje jsou fajn, z bavlny, hezky se s nimi odličuje, neškrábou, nedělí se na vrstvy a stojí kolem 20 kč a v balení je jich 120.

19. Rival de Loop | Hydratační maska
Je to maska ve formě plátýnka, které si přiložíte na daný čas na obličej a měla by vám pleť hezky zhydratovat. Měla jsem ji poprvé, už mám doma další, přišlo mi, že pleť je opravdu hezčí, hydratovanější, vyhlazená, takže za mě naprostá spokojenost. Stojí tuším kolem 25-30 Kč.

20. Nivea Honey Mask | Hydratační maska
V únoru jsem měla pocit, že moje pleť potřebuje více hydratovat, a proto to šílenství s maskami :) Tahle od Nivea je klasická krémová, která se nanese na obličej opět na určitý čas, asi 15 minut a poté ji smyjete. Byla velice příjemná, balení vystačí na dvě aplikace a pleť mi po ní přišla opět hezčí a hydratovanější. Stojí asi 50 Kč.

21. Adidas Born Original | Vzoreček parfému
Vzoreček jsem si nechala zaslat před nějakým časem, kdy tato nová vůně vycházela a byla právě možnost si nechat zaslat vzoreček zdarma. Vůně mě okouzlila a doma už mám plné 75 ml balení. Je to nádherná vůně, ze které je cítit mandarinka, ale i dřevitá vůně a já jsem se do ní zamilovala a i okolí mi ji chválí.
 

Taky se vám hromadí spotřebovanci a vůbec netušíte jak? :)
Mějte se krásně, napiště mi, jestli máte s nějakým produktem osobní zkušenost a já se brzy těším zase na napsanou :))
 

42 komentářů:

  1. Taky se vždycky divím, kolik jsem toho spotřebovala. Micelárky jsou super. Masku na vlasy používám LOreal jen jinou řadu a je fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Micelárku od Dermacolu jsem taky spotřebovala, tak čekám na nějakou výhodnou slevu a zase koupím :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Micelárka od Dermacolu je skvelá :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  4. Ten gel na obočie od Alverde ma zaujal... váhala som nad ním, ale keď viem, že je ok... tak si ho kúpim.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  5. Závěrečnou péči od Casting také miluji, většinou ty péče u barev stojí za prd ale tohle je o něčem jiném. Tabletky na vlasy jsem užívala a menší zázraky se dostavily, takže super. Za to ten růžový Fa deodorant mi vůbec nevoní. Vůně VIP Playboy mi už doma leží x let, nemůžu si pomoci ale mě vůbec nevoní. Jsem prostě asi náročná na pachy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou závěrečnou péčí se shodneme :) Jinak co se týče vůní, tak je to pochopitelné, každému voní něco jiného :)

      Vymazat
  6. Taky se občas nestíhám divit, že se mi ta moje taška tak pravidelně naplňuje :) Ale to je jenom dobře, zase mám radost, že si můžu koupit novou kosmetiku. Variantu VIP mám teď sprcháč a to je tak boží vůně, vždycky se na tu sprchu nemůžu dočkat. :) Intimní gel jsem si teď koupila od Nivey taky, tak jsem zvědavá, jaký bude od Nivey jsem zatím neměla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám vždycky radost, když pak tolik obalů vyhazuju :)

      Vymazat
  7. Tú vôňu od Playboya mám neskutočne rada :) Ale pekne sa ti to tam nazbieralo :)

    https://myretroromance.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  8. jéé, teď jsi mi připomněla, že bych si měla koupit ten gel na obočí od Alverde, už mi došel :)
    plesatazpevacka.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, vypadá to, že máme stejné oblíbené micelární vody, taky na tyhle dvě nedám dopustit :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný článek :) tu micelárku od Garnieru taky zbožňuji :)

    OdpovědětVymazat
  11. Zajímavý nápad na článek !! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsou to klasičtí spotřebovanci, jen jsem se snažila vymyslet odlišný název :)

      Vymazat
  12. Tleskám ti za název článku, opravdu se mi líbí, krásně zní, slovní hříčka "Letíme do koše". :)
    Micelární vodu od Dermacolu používám cca od Vánoc a taky se zařadila mezi mé nejoblíbenější. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Nivea Intimo mám práve teraz doma ešte nenačaté, takže som zvedavá, ako sa mi bude používať :) Bio Hair je skvelý, ten používam dosť často a Micelárnu vodu mám od Garnier mám veľmi rada :)
    Skvelý článok ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. Micelárnu vodu od Garnieru som už vlastnila a bola som s ňou veľmi spokojná. Teraz som však verná značke Loreal :) Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loreal jsem taky měla a ta mě úplně nenadchla :) Na tom je dobře vidět, jak je to strašně individuální co komu vyhovuje :)

      Vymazat
  15. Thank you dear!
    I follow you now #81
    kisses

    http://allbymilica.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Konečně jsem našla skvělý blog, který mi dá inspiraci při koupi nových kosmetických - tak pečující, tak dekorativní - produktů. Letím do obchodu pro dermacol micelárku! Děkuji!

    http://modniblogcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. ten L´oreal Casting Creme Gloss mám ráda:) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Fuha, je toho teda dost :D
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  19. Z týchto produktov som vyskúšala len mlieko od YR aj to v iných variantách a sú celkom fajn. A rada by som vyskúšala Alverde gél na obočie :).

    OdpovědětVymazat
  20. Biohar jsem milovala, akorát mám vždycky strašnej problém s čímkoliv, co se musí používat pravidelně :)
    weekend outfit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já u Bioharu problém nemám, ale třeba pravidelně se mazat po koupání - to fakt nezvládám :D

      Vymazat
  21. Suchý šampón od Klorane jsem také zkoušela a mám na něj stejný názor jako ty :-)

    Nela Agáta z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  22. Fakt super článok! Určite si niečo niekedy s tohto kúpim :)
    looksbyann.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥