sobota 12. března 2016

Sada pilníků SWAROVSKI Deluxe

Ahoj holky :)
Tak co máte v plánu na víkend? Taky si třeba o víkendu děláte takový ten "beauty" den, kdy se naložíte do vany plné pěny, dáte si pleťovou masku, upravíte a nalakujete si nehty, vytrháte obočí a tak? :) Já tyhle "beauty" dny miluju a dneska bych Vám ráda ukázala jednoho z pomocníčků právě při úpravě nehtů.



Jedná se o sadu pilníků SWAROVSKI Deluxe, kterou jsem dostala v rámci výzvy na portálu Blogerky.cz, za což jsem opět opravdu moc ráda. Po těhlech pilníčkách jsem totiž už nějakou dobu pokukovala.

Je to tedy dárková sada pilníčků, které jsou uloženy v bytelné krabičce a v této krabičce se nachází jeden menší a jeden větší skleněný pilník na nehty a oba jsou ozdobeny krystaly SWAROVSKI. To je ta přidaná hodnota, kterou tyto pilníky mají. Nejenže jsou skvělé na pilování nehtů (právě skleněné pilníky jsou to nejlepší, co můžete svým nehtům dopřát), ale také naprosto úžasně vypadají a já jsem je z počátku ani nechtěla používat, nejradši bych si je jen vystavila :))


Pilníky jsou tedy zdobené krystaly SWAROVSKI, jsou uloženy v luxusních sametových obalech se zlatým potiskem Bohemia, což na pohled působí opravdu velmi luxusně a draze a jako dárek pro ženu je to podle mě ideální. Jsou vhodné pro všechny nehty, snadno se čistí a můžete je sterilizovat ve vařící vodě. Brusná plocha pilníků je téměř nezničitelná a to největší plus - jsou vyráběné ručně v České republice z kvalitního skla. Takže tím podpoříte i české výrobce a českou ekonomiku :)
Navíc vyrábí tyto sady v různých barevných provedeních, takže si můžete vybrat barvu, která je vám bližší a celá tato krásná sada stojí 189 Kč, což je podle mě naprosto super cena za dva kvalitní a navíc krásné a české skleněné pilníky.



Za mě osobně musím říct, že jsem s nimi nadmíru spokojená. Skleněné pilníky je to jediné, co na své nehty snesu, z kovových nebo papírových mi při pilování vždycky naskakuje husí kůže a není mi to vůbec příjemné. Zatímco s těmito skleněnými je radost si nehty upravovat :)


Značka Crystales kromě různých druhů pilníků vyrábí také například pinzety, manikúrní tyčinky, pilníky na paty nebo zrcátka a vše je krásně zdobené krystaly SWAROVSKI.

Máte taky nejradši skleněné pilníky?
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

20 komentářů:

  1. Tak tie vyzerajú naozaj krásne ♥ Ja však nemôžem sklenené pilníky ani cítiť. Pri ich používaní mám pocit akoby som škriabala nechtami po tabuli :D

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :D Tak to já mám takový pocit z kovovými a papírovými, skleněné mi kupodivu nevadí :)

      Vymazat
  2. Na vyzvu jsem koukala a nakonec jsem se neprihlasila ted lituju :D vypadaji nadherne. Zrovna dnes jsem si nehty pilovala a taky sklenenym pilnikem ale me to hrozne nebavi :D zato lakovani nehtu jo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si prvně říkala, proč zkoušet pilníky, ale jsem ráda, že je mám, jsou fakt krásné :)

      Vymazat
  3. Ahoj. Moc se mi tvůj blog líbí a tak bych tě také chtěla pozvat na ten můj.Sice teprve začínám, ale určitě se rozjedu :) Na mém blogu najdeš úplně všechno, ale hlavně se zaměřuji na módu. http://sweetriddle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to se ti ani nedivím, že jsi je ze začátku nechtěla používat, já bych se jimi spíše jenom kochala, jsou vážně nádherné! ♥


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hodně jsem se odhodlávala, je začít používat :D

      Vymazat
  5. Jen jako dekorace do bytu by vypadaly krásně. Já používám jedině skleněný pilník, ty kovové špachtle mi vadí, nic neobrousí a jsou prostě, víš k čemu. Navíc cena je krásná sama o sobě za takové krásné pilníky. Myslím že i jako dárek někomu třeba kamarádku by byli moc fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že cena je vážně super. Vypadají nádherně a jsou kvalitní :)

      Vymazat
  6. Pečující dny mívám vždy v neděli, kdy si dám masku na tvář, masku na vlasy, udělám si nehty apod. Taky používám skleněné pilníky. Jeden od Swarovski jsem dostala jako dárek a je fakt super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že jako dárek musel takový krásný pilník potěšit :)

      Vymazat
  7. Skleněné pilníky mám ráda a tyto vypadají opravdu luxusně. Můj problém ale je, že skleněný vždycky časem zlomím a leze to do peněz. Takže kupuju takové ty ohebné například od Essence, protože se nedají zničit :-) Piluju vším kromě kovových, to mi přijde k ničemu

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že na zlomení budou asi náchylnější, ale mě ty skleněné vyhovují nejvíc :)

      Vymazat
  8. Skleněné pilníky jsou jediné pilníky, které můžu používat :D Jiné mi na nehty prostě "nefungujou" :D
    Nedávno jsem si koupila nějaký, údajně skleněný, pilník v drogerii a byl fakt hroznej. Ke všemu to bylo ještě nějaký fejkový sklo nebo nevim co, ale fakt hrozný. :D Naštěstěstí jsem dostala pořádný, kvalitní a skleněný pilník od nevímjakéznačky, tak jsem konečně spokojená. :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, no vidíš to, už i ty pilníky šidí :D Tyhle jsou naštěstí opravdu kvalitní :)

      Vymazat
  9. Ja ich mam doma tiez a je radost vytahovat ich z kabelky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, je to jak kdybych u sebe nosila další šperk :D

      Vymazat
  10. také jsem s nimi byla spokojená a o jednu sadu pilníků si u mě na blogu můžete zasoutěžit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥