neděle 20. března 2016

Skleněný pilník na paty Bohemia

Přeji Vám všem krásnou neděli :)
Máme tu první jarní den a s jarem a blížícím se létem o sebe určitě začínáme více pečovat než v zimě, kdy jsme zahaleni v bundách :) V minulém článku jsem se zmínila o takových těch "beauty" dnech, které si mi holky občas děláme a péči bychom měli samozřejmě věnovat i nožkám :) A na to tu mám dneska dalšího pomocníka - skleněný pilník na paty Bohemia.



 Klasicky znáte na obroušení pat pemzu nebo teď jsou hodně in různé strojky na obrušování pat. Ale já vám dnes chci ukázat další alternativu, která mě osobně hodně nadchla.
Jedná se o skleněný pilník na paty Bohemia, který opět na první pohled zaujme svým designem. Je k dostání v různých barevných variantách.


Tento pilník má na každé straně jiný typ brusné plochy, na jedné straně je hrubší, právě k odstranění té ztvrdlé kůže a na druhé straně je brusná plocha jemnější k závěrečnému zahlazení. 
Chemicky leptaná brusná plocha je v podstatě nezničitelná, takže pilník vám vydrží dlouhou dobu.
Snadno se čistí a sterilizuje, stačí pilník vložit do vroucí vody.


Co opět hodně oceňuji, je to, že pilník je vyráběn ručně v České republice z kvalitního skla.
Navíc ho dostanete v praktickém plastovém obalu a cena je podle mě taky super - 129 Kč. Což je poměrně rozdíl oproti strojkům na obrušovaní pat.



Můj názor:
Netrpím příliš na ztvrdlou kůži na patách, ale samozřejmě běžným chozením paty dostávají zabrat a ráda si je takto třeba jednou týdně ošetřím. Pilník je moc příjemný na použití, hrubší strana hezky obrousí ztvrdlou kůži a po použití jemnější strany pilníku jsou paty jak dětská prdelka. A to myslím smrtelně vážně, nikdy jsem neměla hladší paty :)
Manipuluje se s ním moc dobře a s výsledkem jsem opravdu spokojená, takže pokud vám nevyhovují pemzy a nechcete investovat do strojku na obrušování pat, tak tohle je jednoznačně super volba!

Pečujete o svá chodidla? 
Mějte se krásně a užívejte první jarní den :))

13 komentářů:

  1. O chodidla pečuju :) i když někdy jsem taky lenoch :D. A o skleněném pilníku na paty slyším poprvé, znám právě buď ty pemzy nebo nějaké škrabky a nebo jak jsou teď moderní ty pilníky brousicí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem o tom dosud nevěděla, ale musím říct, že ta péče je opravdu moc příjemná a paty jsou hlaďoučké :)

      Vymazat
  2. Já se přiznám, že chodidla krapet zanedbávám, pravidelně o ně pečuju jen na jaře a v létě. O skleněném pilníku na nehty slyším prvně, ale proč ne? Rozhodně se po něm porozhlédnu a vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mam tento pilnik a jiny uz nechci :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já v péči o nohy docela zaostávám, až se za to docela stydím. V porovnání k jiným částem těla, o které tak důkladně pečuju to není fér, paty by si to taky zasloužily :) Obvzláště kdyby tento krasavec byl i v růžové barvě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznávám, že chodidla jsou u mě taky až na posledním místě, což určitě není dobře, ale s tímhle krasavcem se o ně pečuje jedna radost :)

      Vymazat
  5. O svá chodidla taky pečuji, ale používám obyčejné pemzy. Tento pilník vypadá dokonale. Mám od nich pilník na nehty a jsem s ním moc spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem doposud používala pemzy, ale tohle je teda něco úplně jiného :)

      Vymazat
  6. Pěkný článek :) mám od nich doma pilníky na nehty a jsou super, ale tento pilník na paty by se taky hodil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich produkty jsou super, jsem z nich čím dál víc nadšená :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ♥