neděle 3. dubna 2016

Letíme do koše | No. 8

Krásné nedělní odpoledne :)
Z "Letíme do koše" se stává pravidelná měsíční rubrika, ačkoliv si vždycky říkám, že za měsíc nemám šanci toho spotřebovat tolik, aby mělo smysl psát článek. A světe div se, na konci měsíce mám opět plný koš a další "Letíme do koše" je na světě :) Tak jdeme na to dnešní, v pořadí už osmé.


1. Šampon Timotei Pure
Začínáme produkty na vlasy a jako první tu mám šampon Timotei Pure. Tenhle šampon je bez silikonů, parabenů a barviv, voní krásně po zeleném čaji a je to jeden z mých nejoblíbenějších šamponů, ke kterým se ráda vracím. Vlasy krásně umyje, nezatěžuje je a nesvědí mě po něm pokožka hlavy. Stojí kolem 60-70 Kč tuším.

2. Kondicionér Dove Damage Solutions  
Po dlouhé době jsem si koupila šampon a kondicionér od Dove. Šampon jsem ještě nespotřebovala, ale spokojená nejsem. Kondicionér moc hezky voněl, vlasy po něm voněly ještě poměrně dlouho, uhladil je, ale nijak nadšená jsem nebyla, takže znovu si ho nepořídím.

3. Biohar Vlasový aktivátor
Mám tu další lahvičku Bioharu, byla to moje poslední v zásobě a další zatím pořizovat nebudu. Na padání vlasů to určitě trochu vliv má, na růst moc nevím. Beru k tomu ještě tabletky z DM a přijde mi, že ty mají na vlasy větší vliv. K dostání je v lékárnách nebo na internetu.

4. Elseve Total Repair krém
Tohle bylo takové to klasické sérum, které se vetře do vlasů po umytí a mělo samozřejmě sloužit k nápravě vlasů. Mělo lehkou konzistenci, vlasy nezatěžovalo, lépe se po něm rozčesávaly a uhladilo je to. Nebyla jsem zklamaná, ale ani nijak vele nadšená, takové to neurazí, nenadchne. Znovu asi zatím nepotřebuju :)
5. Dermacol Micelární voda pro mladou pleť
Mám tu opět dvě spotřebované micelárky od Dermacolu, které jsou moje nejoblíbenější. Pleť krásně vyčistí, oči s ní odlíčím bez problému, nelepí, nedráždí, naopak mi přijde, že pleť je po ní moc hezká a hydratovaná. S touto micelárkou jsem moc spokojená, což dokazuje i to, že se objevuje snad ve všech "Letíme do koše". Jediná malá vada je ta, že mi strašně rychle ubývá.

 6. Čistící gel Garnier Pure Active 
Tento čistící gel byl moc fajn, měl úplně takovou grafitovou barvu, což vypadalo hodně zajímavě, ale pleť vyčistil moc hezky a přišlo mi, že ve chvíli, kdy jsem měla pocit, že se mi někde dělá pupínek a vyčistila jsem si pleť tímto gelem, tak pupínek se obvykle neudělal nebo zahojil, takže já jsem s ním byla spokojená.

7. Balea Fluid
Fluid od Baley je mojí stálicí, používám ho už spoustu let. Používám ho ráno místo krému, protože mám smíšenou pleť a žádný mastný krém na obličeji nesnesu. Fluid se krásně do pleti vsákne, nezůstává mastná, ale zároveň mi přijde, že je hydratovaná. Stojí pár korun, kolem 60 Kč.


 8. Manufaktura Krém na ruce s meruňkou
O tomto krému jste mohli číst samostatnou recenzi, takže se tady nebudu dlouho vykecávat. Ale byl moc fajn, ruce hezky hydratoval a krásně voněl, takže za mě super krém a ráda vyzkouším od Manufaktury něco dalšího :)

9. Dermacol SOS Repair Krém na ruce
Tenhle měsíc jsem se činila a spotřebovala jsem další krém na ruce, tentokrát od Dermacolu. Krém byl vážně skvělý, na zimu úplně ideální, protože je to pořádný hutňák a ruce vážně krásně vyživí, zhydratuje a zahojí. Byla jsem s ním moc spokojená, jediné, co bych vytkla, je obal, protože jak je ten krém hutnější, tak se mi z toho strašně špatně vymačkával a jen jsem čekala, kdy mi celé to balení praskne. Ale samotný krém byl vážně výborný.

10. Fa Pink Passion Deodorant
Klasika, o které se už taky nebudu moc zmiňovat. Můj oblíbený deodorant od Fa, který si kupuju stále dokola a moc mi voní.

11. Lak na vlasy Taft Power
Laky na vlasy od Taftu mám moc ráda, tenhle jsem dostala, byla to síla 5, což je na mě až moc, mně běžně stačí trojka, ale byl fajn, účes s ním opravdu vydržel a navíc krásně voní.


12. Dětské ubrousky
Dětské ubrousky používám doma na uklízení, když potřebuju někde setřít prach, něco utřít, očistit a podobně, takže na ně nemám žádné velké požadavky. Tyhle byly z Penny Marketu a znovu už si je teda nekoupím. Sice jsem řekla, že žádné požadavky na ubrousky nemám, když s nimi jen uklízím, ale tyhle mi vůbec nevoněly, takže jsem je rychle spotřebovala a pořídila jiné, voňavé. Na miminko bych tyhle určitě nekoupila.

13. Balea Aqua Maska
Objevila jsem, že i Balea dělá hydratační masku ve formě takového toho plátýnka, které si přiložíte na určitý čas na obličej a pak jednoduše vyhodíte. Maska stála asi 25 Kč a byla moc fajn, pleť po ní byla krásně hebká, hydratovaná a určitě jsem ji nekupovala naposled. Je srovnatelná se stejným typem masky od Rival de Loop z Rossmanna. 


 14. Nivea Hydratační maska s medem
Tuhle masku od Nivey jsem si zamilovala, je to klasická maska, která se nanese na obličej, necháte působit a poté smyjete. Pleť je po ní naprosto úžasná, hlaďoučká, hydratovaná, za mě maximální spokojenost a už ji mám asi po čtvrté, což jen dokazuje, že je vážně fajn.

15. Lak na nehty Colorama
 Moje nejoblíbenější rudá mezi lakama na nehty. Colorama laky mám moc ráda, mají obrovskou škálu odstínu od nude, přes barevné po rudé a tohle je moje TOP mezi rudými laky. Mám už několikáté balení a půjdu si pro ni znova.

16. Lak na nehty Essence
Další lak je od Essence, byl to lak na vybělení nehtů. Samozřejmě nijak nastálo nehty nevybělil, byl to v podstatě optický efekt, kdy nehty působily bělejší, takže v podstatě to splňovalo co mělo. Byla jsem s ním spokojená, ale znovu ho nepotřebuju.
17. Alterra Balzám na rty
A jsme ve finále. Poslední spotřebovanec je balzám na rty od značky Alterra, kterou seženete v Rossmannovi. Je to přírodní značka, balzám byl moc fajn, krásně rty hydratoval a mnohokrát mi je i vyléčil, takže za mě spokojenost. Psala jsem o něm i v článku o mé sbírce balzámů, tak se můžete mrknout.
 

 

To je za měsíc březen vše.
Vy mi napište, jestli máte s nějakým produktem zkušenost a jakou :)
Mějte se krásně, užívejte sluníčko a brzy na napsanou :))
 

17 komentářů:

  1. Timotei jsem měla nedávno také a velmi mi vyhovoval. Už mám v zásobě další, jen jiný druh. :) Pěkná spotřeba.

    lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. S žádným výrobkem zkušenost nemám kromě deodorantu od Fa, který jsem si taky ráda kupovala, protože moc hezky voní. Chtěla bych vyzkoušet ten krém od Manufaktury. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, já to nechápu, jak to všichni děláte, že stíháte spotřebovat tolik věcí :) Já jsem nic v poslední době nespotřebovala, ani nepamatuju.. :) Tentokrát nic z výběru neznám, respektive jsem nic nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pekná zbierka spotrebovaných vecičiek :D Zatial som vyskúšala len, čo to z Manufaktury (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  5. Znám šampon Timotei, mám ho moc ráda, nestojí moc a dobře funguje

    OdpovědětVymazat
  6. Já se taky vždycky divím, jak za relativně rychlou dobu spotřebovávám kosmetiku :). Já mám zkušenost jen s deodorantem od Fa a to pozitivní, hezky voněl a proti pocení zabraňoval, více mi ale fungovala ta varianta sport v stříbrno-růžovém balení :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vďaka tvojej recenzii sa tuším mrknem na tú micelárku od Dermacolu :D Dezodorant od Fa miluje moja mama, a musím uznať vonia krásne ♥ krém na ruky od Dermacolu som si práve dnes dala v drogérii na ruky, vyzeral v pohode :D Inak moc kráásny článok ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já mám jenom s Coloramou a přijde mi že ne všechny laky kryjí tak dobře. Fa Pink není špatný ale mám raději jiné deo. Garnier čistící gel jsem měla a ze všech Garnierů je nejlepší, to musím uznat.

    OdpovědětVymazat
  9. S těmi dětskými ubrousky to mám stejně - používám od odličovače až po čističe psích tlapek :D a černý lak taft je můj nejoblíbenější :) Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
  10. Práve používam šampón od Timotei a som príjemne spokojná. Takže som rada, že vyhovoval aj tebe :) Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  11. Biohar byl strašně fajn, ale já mám vždycky problém s tím, když se má něco užívat pravidelně :)
    love at the first sight

    OdpovědětVymazat
  12. Bóóže, baby vždy sa vám čudujem, ako veľa toho stihnete spotrebovať :) Akože, samozrejme používam kozmetiku aj ja, ale mne by toto trvalo dlho spotrebovať :) Inak niektoré vecičky vyzerajú super a iné zas mám a sú super :) Niektoré ale nepoznám

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný článek :) zkušenosti mám jenom s lakem Colorama od Maybelline, ale zaujal mě ten čistící gel od Garnieru :)

    OdpovědětVymazat
  14. tej Timotej šampón je podľa mňa úplne super, za málo peňazí veľa muziky :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  15. Ten krém od manufaktury mi moc krásně voněl!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  16. Pure Active od Garnier mi dlouho neseděl, ale v poslední době jsem se s ním až zázračně skamarádila..:)

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuju všem za komentáře :) ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥