středa 13. dubna 2016

Souboj odlakovačů | Ebelin, Sparitual, Dermacol

Nazdárek kočky :)
Dneska jsem si pro vás připravila zas trošku jiný typ článku, a to souboj tří odlakovačů, které mám aktuálně doma a které mám důkladně prozkoušené, a proto se odvažuju je mezi sebou porovnat :) Tak se jdeme mrknout na to, jak jednotlivé odlakovače v souboji dopadly :)

3. Ebelin Bezacetonový odlakovač
Na 3. místě skončil odlakovač Ebelin z DM drogerie. Je to klasický odlakovač bez acetonu, který smrdí typicky odlakovačsky :D Nehty odlakuje hezky, ale přijdou mi pak poměrně vysušené. Objem je 200 ml a cena je tuším kolem 40-50 Kč, což je fajn poměr cena:množství. Ale jelikož jsem vyzkoušela i lepší odlakovače, tak k tomuto se vracet nebudu a znova ho kupovat také nebudu.


2. Dermacol Expresní odlakovač
Na 2. místě skončil odlakovač od Dermacolu, který je v drogeriích poměrně nově a já si ho zamilovala. Nehty odlákovává opravdu rychlostí blesku, navíc obsahuje mandlový olej, takže nehty po odlakování nemám vůbec vysušené. Je bez acetonu a má o trošku příjemnější vůni než klasické odlakovače. Je ho 120 ml a stojí kolem 60 Kč, ale často ho vídám i ve slevě třeba za 40 Kč, což si myslím, že je super cena na to, jak skvělou práci odvádí. Mám už druhé balení.


1. Sparitual Odlakovač na nehty
Absolutní TOP odlakovač, jaký jsem kdy vyzkoušela, je odlakovač od Sparitual. Nejenže úžasně odlakovává, ale ta vůně! Nikdy bych neřekla, že odlakovač na nehty může tak úžasně vonět. A to až tak, že si po odlakování pravidelně očuchávám prsty, protože to fakt nádherně voní :D Já mám lahvičku 118 ml, která tedy podle internetu stojí kolem 130 Kč, což je na odlakovač poměrně dost, ale jsem z něj vážně nadšená.


A který je váš oblíbený odlakovač? Zkoušeli jste některý z těchto tří?
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

17 komentářů:

  1. Odlakovač od Dermacolu je super,používám ho :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek :) z těchto odlakovačů jsem zkoušela jenom ten od Dermacolu a byl fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja osobne používam Ebelin a nie som nejak spokojná. Na druhej strane je cena viac ako dobrá :) Ale určite po ňom už nesiahnem

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám ten od Ebelin a je v pohode, ale mala som už aj lepšie. Teraz mám jeden značky Alessandro a ten je skvelý :)

    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla ten od Dermacolu a byl super :) Líbilo se mi, že mi vůbec nevysušoval nehty. A můj oblíbenec je z rossmanna, ten mandlový

    OdpovědětVymazat
  6. Z těchtro mám jen ten od Dermacolu a oblíbila jsem si ho! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Já měla ten od Ebelin a je takový obyčejný. Teď jsem si velmi oblíbila odlakovače od Sally Hansen. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mám momentálne ten od Ebelin a som s ním celkom spokojná, páči sa mi, že po odlakovaní mi nechty vonia, no aj moje nechty vysušuje, takže nabudúce sa chystám na ten dermacolácky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem zatím vždy měla jen ten z DMka, ale všichni mi pořád tvrdí, že ten od Dermacolu je lepší, tak já nevím, jestli do něj jít.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Každy čo som mala aj bez acetonu vysušoval nechty a ja ich mam aj bez toho krehke makke. Raz sommala z oriflame taky skor gelovy pekne voňal a ako keby aj zaroveň ošetroval ale tožvie či tam teraz ešte také niečo majú. Zasa som sa rozhodla že si necham narast nechty dufam že sa mi to podari lebo nakratke objedene nechty nebudem hadam nanašať lak. Je to moja zla vlastnosť na ktoru sa pajedím a čo je najhoršie rastu mi do hora a aj ked narastu nevyzera to dobre aspoň ten lak to trochu zakryje. Zavidim vám čo mate krásne pevne a dlhe nechty. Ale jasne že nemôžeme mať všetko čo chceme :))

    OdpovědětVymazat
  11. ten od Dermacolu by som rada vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja si stále používam ten od Ebelin :)
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  13. ja používam Ebelin a zatiaľ si nepocítila, že by bol nejak zlý :o ale asi každému sadne inak :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  14. skvelý blog, nedáme vzájomné sledovanie? neber to ako reklamu :)

    OdpovědětVymazat
  15. ja používam odlakovače fakt zriedka, aj nechty si lakujem pomenej, pretože práve to odlakovávanie ma odrádza. Mám doma len Ebelin, aj keď niekedy som mala aj jeden od essence. No ani z jedného som nejako nadšená nebola. Tak nabudúce siahnem asi po tom Dermacole. Musím sa priznať, nikdy predtým som si ho nikde nevšimla, takže ďakujem za tip :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já Ebelin používám a právě mám hrozně vysušené nehty. Tam musím koupit jiný.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥