středa 19. srpna 2015

Tip na aplikaci - Nike Training Club

Krásný den přeji všem! :)
Jsem tu opět s novým článkem a tentokrát je to z další nové rubriky, která tu nesmí chybět, a to je Cvičení.
Dnes Vám přináším tip na jednu super aplikaci do telefonu. Předpokládám, že většina z nás má už v dnešní době chytré telefony nabité aplikacemi, tak proč si nestáhnout ještě jednu, která Vás namotivuje a nabudí ke cvičení?!

Tahle aplikace se jmenuje Nike Training Club a je zcela zdarma. Stáhnete ji běžně, tak jako stahujete všechny ostatní aplikace na vašem telefonu. Jedná se o vychytanou appku, se kterou můžete cvičit přesně podle svého gusta v pohodlí domova. Nahoře vidíte úvodní stránku aplikace, kde je vždycky nějaké nové aktuální cvičení a také se Vám tam sčítají minuty, které máte odcvičené ( já momentálně 233 minut ). Můžete postupně dosahovat vyšších a vyšších met, já se nyní blížím k 300 odvičeným minutám.

 V aplikaci si můžete vytvoři několika týdenní cvičící program (čtyřtýdenní) a vybrat si ze tří možností. Zda chcete být štíhlí, zpevnění či silní. Podle toho se Vám nakombinují workouty.


Nemusíte si ale pouze sestavovat čtyřtýdenní program. Můžete prostě cvičit, kdykoliv vy chcete, kolik minut chcete, klidně libovolnou partii, je na Vás, jaký workout si vyberete. Pokud si vybíráte jednotlivé cvičení, můžete si opět vybrat z workoutů - zda chcete být štíhlí, zpevnění, silní nebo workout zaměřený například na bříško, nohy, zadek apod.


Vybrat si můžete cvičení také podle toho, zda jste začátečník, středně pokročilý nebo pokročilý, což mi taky přijde jako super vychytávka.


V neposlední řadě si můžete označit oblíbené workouty a mít je tak ve zvláštní složce a lehce je tak najít :) Co se týče časové náročnosti, tak je tahle aplikace opět přizpůsobivá. Pokud máte málo času, můžete si vybrat třeba 7mi minutový workout, pokud máte času víc, můžete cvičit klidně 45 minut.


Pro mě je tohle naprosto dokonalá aplikace dostupná všem, bez rozdílu věku, fyzické zdatnosti, času na cvičení a podobně.

Znáte ji nebo o ní slyšíte poprvé? A znáte nějakou podobnou vychytanou appku?:)
Mějte krásný den a brzy na napsanou :))

4 komentáře:

  1. Já ji mám v iphonu taky, ale nikdy jsem ji neotevřela ;), po přečtení tvého článku jsem ale změnila názor! díky! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě aspoň vyzkoušej, když už ji tam máš :)

      Vymazat
  2. Zkoušela jsem si stahovat aplikaci 7minute cvičení, ale bohužel jsem to nevydržela ani týden, takže pro mě jsou tyhle aplikace na nic, ale věřím, že někomu můžou pomoci:) Verranda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥