středa 2. září 2015

30 - Day Yoga Challenge

Krásný den přeji všem! :)

Doufám, že Vás příliš nedeptá začátek školy a pokud ano, tak možná by dnešní tip mohl být fajn právě pro Vás, abyste tak trochu zrelaxovali tělo i ducha :) Chci Vám totiž dnes ukázat 30ti denní jóga výzvu, se kterou jsem před nedávnem sama začala, a přijde mi super :) Tak jdeme na to!





Jedná se o stránku Do you yoga, kde najdete různé články, tipy, videa a podobně. Mně zaujala 30 - Day Yoga Challenge, kdy během 30ti dnů cvičíte jógu pro začátečníky se sympatickou Erin Motz, která je pořád usměvavá a o to lépe se Vám cvičí :) Já jsem dnes docvičila 20. den výzvy, a proto se s Vámi chci podělit nejen o tuto stránku, ale také o můj prozatimní názor.


Nikdy jsem józe moc neholdovala, ale jednou jsem si prostě řekla, že to chce změnu. Trochu obměnit workouty, které jsem doposud cvičila a zkusit něco úplně jiného. Navíc se musím přiznat, že jsem totálně zkrácená, takže jsem si říkala, že by mi to mohlo pomoct i v tomhle směru, trochu se protáhnout.


Na stránkách se musíte zaregistrovat, ale vše je zdarma. Vlevo pak už najdete den po dni jednotlivá videa, název cvičení a také dobu trvání cvičení. Většinou je to okolo 15 minut, což mi přijde jako ideální čas i pro někoho, kdo třeba tolik času nemá. Navíc je super, že každý den je zaměřený na jinou část těla, některá cvičení jsou dynamičtější a rychlejší, že se dokonce i zapotíte (což bych do jógy nikdy neřekla) a některá jsou naopak relaxační, takže se skvěle uvolníte. Super je to i z hlediska protažení například pro ty, kteří sedí celý den někde v kanceláři nebo právě i ve škole :)


Cvičení je ve formě videa na youtube a po docvičení si můžete vpravo odkliknout Done, jakože jste zvládli další den výzvy a můžete se i přesunout na další den výzvy, pokud například chcete v jeden den odcvičit dvě videa. 

Co se týče mých pocitů, tak po 20ti dnech výzvy mi přijde, že některé cviky už zvládám mnohem lépe než na začátku, také se mi zdá, že se lépe a déle udržím na rukách v některých pozicích a veškerá ta cvičení jsou moc příjemná na protažení. Za mě tedy super výzva a určitě budu pokračovat dál :)

Jste fandové jógy? Pustíte se také do této výzvy? 
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))



(Btw. problémy s obrázky na bloggeru byly zřejmě způsobeny prohlížečem, kdybyste někdo měl stejný problém) 

14 komentářů:

  1. Perfektný článok! Ja jógu nejako nemusím, ale niekedy možno príde čas, kedy ju budem cvičiť pravidelne, haha. Držím palce, aby si zvládla posledných 10 dní. :D Good luck!
    Domi Lap

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý! :-)
    Já osobně mám jógu moc ráda a snažím se jí věnovat pravidelně. Příjde mi, že žádné jiné cvičení netvaruje tak štíhlé,podlouhlé svaly, jako právě jóga :)
    Cvičím na youtubu s Yoga with Adriene. Je to parádní mladá holka, je moc vtipná a to cvičení je uplně bezva :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se určitě na její videa podívám až dodělám tuto výzvu :) Děkuju za tip.

      Vymazat
  3. Na teto projekt jsem také narazila a moc mě zaujal, ale ještě jsem nezačala, tak uvidíme, jak to dopadne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vďaka za tip, s jógou chcem začať už dlhšie, ale nevedela som sa do toho nejako dokopať :D A mimochodom, nominujem ťa na Liebster Award tag ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba tě tahle výzva donutí :) Za nominaci děkuju, ale tag asi nebudu dělat :)

      Vymazat
  5. Zkusím to, ale myslím, že dlouho nevydržím:D
    verranda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ja osobne jógu veľmi nemusím, no ak ťa to baví, prečo nie :) Určite to je telu prospešné :)

    Blog by Katy :-* ala Čo je dobré to musím mať :) Každý deň nový príspevok

    OdpovědětVymazat
  7. presne touto výzvou som začala rok 2015! :) úplne súhlasím s tým čo si napísala. ak sa ti páčila táto tak by som ti odporučila 30daysofyoga výzvu od YogaWithAdriene, nájdeš ju na ytb. videa su síce málinko dlhsie nez tieto od DoYouYoga ale trochu viac o jóge ako takej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, už mi ji tady někdo doporučoval, tak se určitě mrknu :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ♥