úterý 22. září 2015

Letíme do koše | No. 2

Hezké úterý :)
Nahromadilo se mi v koši zase pár kosmetických produktů, a protože už ho potřebuju vynést, tak jsem se rozhodla napsat další část "Letíme do koše". 



1.Ziaja | Šampon pro suché vlasy
Značka Ziaja je mi celkově sympatická, a proto jsem chtěla vyzkoušet i jejich šampon. Tento je s výtažkem aloe vera a je určen pro suché vlasy. Má je hydratovat, uhlazovat a zajišťovat snadné rozčesání. Chyba lávky milí přátelé! Tenhle šampon byl naprostá hrůza. Vlasy jsem měla totálně vysušené, neskutečně zacuchané a to i po použití kondicionéru nebo masky. Navíc mě svědila i pokožka hlavy, takže za mě obrovské NE! Šamponu je 500 ml a stál kolem 80 Kč, ale už si ho nikdy víc nekoupím. Velké zklamání pro mě.

2. Garnier | Energizující peelingový gel
Tento peeling byl určen na smíšenou až mastnou pleť a měl uvolňovat nečistoty, stahovat póry a redukovat nedokonalosti. Obsahuje výtažky z grepu, granátového jablka a derivát vitamínu C. Peeling byl poměrně jemný, což mě vyhovuje, protože hrubší peelingy mi dráždí pleť. Pleť vyčistil, nijak dramaticky mi ji nedráždil ani nevysušoval, ale nezdálo se mi, že by nějak pomáhal třeba s černými tečkami. Pro mě průměrný peeling, který už si asi znovu nekoupím. Voněl ale příjemně po grepu, bylo ho 150 ml a stál mě tuším kolem stovky. 

3. Playboy | Play it lovely
Voňavka od Playboye se objevila už v minulém Letíme do koše. Toaletky od Playboye mám moc ráda, kupuju si je pořád a asi jen tak nepřestanu. Je ho 75 ml a cena obvykle v rozmezí 189 - 219 Kč, ale dá se pořídit i ve slevě za 139,- :)


4. Nivea | Výživné tělové mléko
Tělové mléko od Nivei určené pro suchou až velmi suchou pokožku s mandlovým olejem bylo velice příjemné. Hezky čistě vonělo, hezky se roztíralo, pokožka byla opravdu vyživená a hydratovaná. Nevsakuje se úplně rychle, ale na noc mi to nevadí. Oceňuju hlavně balení s pumpičkou, které je velice praktické. Objem je 400 ml, přesnou cenu nevím, byl to dárek.

5. Bioderma | Dermální voda Hydrabio Brume
Tuto dermální vodu jsem asi před rokem vyhrála v soutěži na facebooku a tohle léto to byl můj obrovský společník. V těch obrovských vedrech, které letos panovaly, to bylo nejlepší osvěžení pro celé tělo a obličej. Voda byla příjemná, nijak nedráždila, nebyla parfemovaná, takže za mě super. Objem je 300 ml, cenu opět nevím.


6. Rexona | Maximum Protection
Zřejmě všemi známý deodorant od Rexony. Musím říct, že já jsem z něj byla naprosto nadšená. Velmi příjemné tenhle fialový voněl, příjemně se aplikoval a to i na čerstvě oholené podpaží. A opravdu skvěle zabraňuje pocení. Rozhodně pořídím další, možná zkusím jinou vůni, ale rozhodně ho doporučuju. A vydržel mi strašně dlouho, takže i za cenu cca 150 Kč se vyplatí.

7. Garnier | Zmatňující krém
Krém je určen pro smíšenou a mastnou pleť. Obsahuje jíl, zinek a antibakteriální složku. Zároveň však hydratuje. Tento krém jsem koupila úplně náhodou, protože byl ve slevě. Kdo má opravdu mastnou pleť, tak doporučuju, protože opravdu zmatňuje, na mě až moc :D Ale musím uznat, že pleť i hezky hydratuje. Já jsem ho nakonec používala na noc jako hydratační krém, ale pokud hledáte něco, co vám pleť dobře zmatní, pak je tento krém dobrou volbou :) Je ho 75 ml a má světle modrou barvu.

8. L´oreal Paris | Elseve Extraordinary Oil Vyživující maska
O této masce se nebudu nijak rozepisovat, protože jsem na ni psala samostatnou recenzi. S maskou jsem ale moc spokojená a už mám doma další balení :)


9. Today | Odličovací vatové polštářky
Tyhle odličovací tamponky jsou z Penny Marketu a jsou moc fajn. Jsou příjemné, nerozdělují se na vrstvy, neškrábou, prostě klasické fajn tamponky. Je jich v balení 120 a stojí kolem 20 Kč.

10. Balea | Vzorek sprchového gelu
Gel byl fajn, příjemný, klasický sprchový gel, ale úžasně voněl po mandarince.

11. Dermacol | Hloubkově obnovující denní krém
Vzoreček jsem spotřebovala, ale je určen pro zralou pleť, takže nic pro mě. Na mou pleť byl mastnější, ale jinak byl poměrně příjemný.

12. Nivea | Cellular Intenzivní noční péče
Noční krém má redukovat pigmentové skvrny, redukovat vrásky a sjednocovat pleť. Opět je určen pro starší pleť, připadal mi takový trochu silikonový, ale pleť hezky zhydratoval přes noc.

13. Le Chaton | Hydratační fluid
Tento vzoreček byl takový lehoučký fluid, který byl na pleti moc příjemný a navíc hezky voněl.

14. Garnier | Moisture Match
Poměrně známý krém, který hezky voněl, hezky hydratoval, ale nic co bych musela mít :)


15. Štětce a bronzer
Vyhazuji moje úplně první štětce na pudr a na tvářenku. Byly to moje první štětce, teď mi přijdou naprosto otřesné, hrubé, pichlavé a nechápu, jak jsem je mohla používat :) Byly z Rossmanna. Ty menší dva jsou z nějaké manikúrové sady, taky úplně naprd :) Bronzer je od značky Essence, kupovala jsem si ho snad někdy v 15 a to jen proto, že byl ve slevě, jinak jsem vůbec neměla tušení, na co bronzer je. Teď jsem na něj narazila, a tak letí do koše.

Co jste spotřebovali v poslední době vy? A vyzkoušeli jste něco z výše zmíněných věcí?
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))


36 komentářů:

  1. Jsem ráda, že konečně se našel někdo další, kdo vyhazuje štětce. Přijde mi, že tohle se ve spotřebovaných produktech neobjevuje. Peeling Garnier jsem měla a byla jsem hodně spokojená, časem určitě koupím znovu

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tyhle už musely letět :) Moje první a v porovnání s tím, co teď mám, jsou tyhle šílené :D

      Vymazat
  2. Z tvých produktů mám doma ten zmatňující krém od Garnier a vůbec mi nevyhovuje. Teda, zkoušela jsem ho zatím jen jednou :D Ale voní mi a konzistencí mi spíše připomíná pleťovou masku. Ale možná, že mu zkusím dát ještě šanci, a pokud neuspěje, nejspíše poputuje do narozeninové giveaway.
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo máš pravdu, taky mi trošku přišlo, jak kdybych měla na obličeji masku :)

      Vymazat
  3. Wau, tak toho teda išlo naozaj veľa do koša. Ja osobne by som asi nedokázala vyhodiť Playboy deodorant. :D Ja nikdy neviem vyhodiť vône a nechávam si aspoň na spodku niečo, aby som nemusela vyhadzovať (moja choroba) :D

    Môj blog www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk v novom plášti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :D Já si ho kupuju pořád, takže nějak nemám důvod si ho nechávat doma :)

      Vymazat
  4. Aspoň sis uvolnila místo pro novou kosmetiku. :-) Docela mě překvapil šampon od Ziaji, že byl tak strašný. Ale aspoň vím, co nekupovat. Z tvých výrobků jsem nic neměla, jen ty odličovací tampony, které jsem si taky koupila v Penny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, aspoň můžu nakoupit něco nového. No šampon opravdu zklamal :(

      Vymazat
  5. Play Boy som raz dostala a teda musela som ho posunut dalej. Mne vobec nevonal. Dermalna voda od Biodermy je fajn, Tiez som ju vyhrala v sutazi. Este trochu mam, ale musim ju uz minut, lebo urcite ma tiez svoju zaruku. Pises, ze Rexonu aplikujes aj po holeni. To by si ale nemala, lebo pokozka ma po holeni mikrotrhlinky, cez ktore sa do tela dostanu rozne kontroverzne latky z antiperspirantov.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem tu Biodermu právě spotřebovávala co nejvíc přes léto, protože končí někdy v březnu a přes zimu jí nevyužiju :)

      Vymazat
  6. ten šampon ziaja aj tak vyzera že neni moc dobry sympaticky mi teda neni a asi by som ho ani nekupovala:)) Rexonu ešte akurat domíňavam ale že by som bola z nej nejaka nadšena to povedať nemôžem običajny tuhy dezodorant ako všetky ostatne ja najviac preferujem Dove dezodorant v spreji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal nic moc, to je pravda :) Ale chtěla jsem ho zkusit, protože jinak je mi Ziaja sympatická :)

      Vymazat
  7. Také jsem měla tyto štětce a musím říct, že mi vůbec nevyhovovaly :D Jak říkáš - příliš hrubé, tím pádem i rychleji vypotřebovávají pudry, no hrůza :D

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. tú Playboy voňavku mám a je super :) mám rada od nich vône aj dezodoranty pretože fajne voňajú aj dlho vydržia na tele a mne nerobia žiadne škvrny :-)
    nádherné fotky♥ milujeeeem prahu , tá história úplne WAU
    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  9. i love this, such a lovely post! hope you're having an amazing day :)

    mfashionfreak♥blog

    OdpovědětVymazat
  10. Playboy mám moc ráda a s Rexonou s tebou souhlasím, je to super deodorant, také ho používám :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  11. "Letíme do koše" je super název. :D Já teď taky povyhazovala staré štětce a divila jsem se, jak jsem je mohla používat.. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se název líbí, chtěla jsem něco jiného než klasické Spotřebováno :)

      Vymazat
  12. Great Info!!!!
    Thanks for sharing.

    http://itzytrendy.blogspot.mx/2015/09/one-year.html#comments

    OdpovědětVymazat
  13. Cool blog!
    Would you like us to follow eachother on GFC and keep in touch?
    xo from Italy,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Krém od Garnier-u vyzerá vážne skvelo! Tuším sa po ňom budem musieť obzrieť :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  15. Great cosmetics and brushes <3
    Would you like to follow each other? Let me know and I follow you back:)
    kisses
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. ten peeling od garnieru ych chtěla vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som naopak tej Rexone na chut neprisla. Mam pocit, ze sprejova Rexona ma dokaze ochranit lepsie. Ale asi som divn, pretoze zatial na nu citam same pozitvne reakcie :D
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  18. Ten peeling od Garnier neznám, ale používám podobný čistící gel a je super :) mám docela citlivou pokožku tak mi z každého peelingu naskáče vyrážka :) a s tou rexonou musím souhlasit - opravdu nejlepší antiperspirant :) Zvu Tě i na můj blog ! :)
    Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥