úterý 24. listopadu 2015

Revitalon | Aktivační šampon a obnovující kondicionér

Ahoj všichni! :)
Dnes tu mám pro Vás článek, na který jsem se já sama moc těšila, a tak doufám, že přinese něco nového i Vám. Zapojila jsem se do další výzvy s portálem Blogerky.cz a obdržela jsem na vyzkoušení aktivační šampon a obnovující kondicionér od značky Revitalon. Tak se se mnou pojďte mrknout, jak jsem byla s produkty spokojená :)



V první řadě chci podotknout pár věcí. Vše, co se tu dočtete je můj subjektivní názor, jak mě šampon a kondicionér vyhovoval. Mám vlasy od přírody kudrnaté, tudíž suché, se sklonem ke krepatění, denně je žehlím, takže i se sklonem k třepení konečků - to berte v úvahu, vaše vlasy mohou být jiné a co sedne mě, nemusí sednout vám :)
Druhou mojí poznámkou je fakt, že produkty by měly podporovat růst vlasů. Zatím jsem je testovala 14 dní, přičemž vlasy si myju asi 3x týdně, takže tohle asi úplně neposoudím. Každopádně produkty budu používat dál a po spotřebování se o nich ještě určitě dočtete v "Letíme do koše".


A nyní už konkrétně k šamponu. Jedná se tedy o aktivační šampon, který je určený především pro péči o jemné, poškozené a vypadávající vlasy. Také má podporovat růst vlasů. Je bez parabenů, barviv a formaldehydu a je vhodný pro všechny typy vlasů na každodenní použití.



 Šampon má válcovité, plastové balení, které je ale poměrně bytelné. Navíc na mě působí tak čistě a minimalisticky a moc se mi líbí. Šampon má krémovou barvu a jemnou, příjemnou, čistou parfemaci, nejsem moc dobrá v popisování vůní, ale přijde mi to částečně jak bylinky, částečně jak lékárenská vůně. Ale je velmi jemná a příjemná. Balení má 250 ml. Co mě hodně potěšilo, je fakt, že produkt je vyvinut a vyroben v České republice.

Zde je složení pro ty z Vás, kteří se o to zajímají. Já složení úplně neřeším, snažím se vyhýbat silikonům v šamponu, ale jak můžete vidět, zde najdeme Dimethicone, což je silikon. I tak šampon používám a žádnou neplechu mi to tentokrát na pokožce nedělá, pokožka mě nesvědí, neloupe se, takže s tím nemám problém.


A nyní už tedy k tomu, jak šampon vyhovuje mým vlasům. Růst vlasů nedokážu po 14ti dnech posoudit. Ale šampon je velmi příjemný, vlasy krásně umyje, nesvědí mě po něm pokožka hlavy a ani se mi vlasy dřív nemastí. Přijde mi, že vlasy jsou i takové silnější a konečky lepší. Pro mě je to moc fajn šampon a ve spojení s kondicionérem, o kterém budu psát za chvilku, je to super combo. Dokonce kamarádka, která mě viděla po měsíci, mi řekla, jestli si může sáhnout na moje vlasy, že vypadají takové hladké a lesklé :) Takže já jsem se šamponem moc spokojená a kdyby ještě opravdu fungoval i na růst vlasů, tak bych ho asi vychválila do nebe :)


Druhý produkt, který jsem vyzkoušela, je obnovující kondicionér. Obecně je doporučováno, používat šampon a kondicionér z jedné řady, takže jsem byla ráda, že to můžu vyzkoušet jako dvojku společně :) Je to tedy kondicionér určený opět na jemné, poškozené a vypadávající vlasy, který má usnadňovat rozčesávání a nezatěžovat vlasy. Což je vlastně všechno, co já od kondicionéru požaduju :)



Je vhodný pro všechny typy vlasů a na každodenní použití. Má stejný obal jako šampon, je ho také 250 ml. Má bílou barvu, hustější konzistenci než šampon, což u kondicionérů bývá a vůni velmi podobnou šamponu, ale také hodně jemnou a čistou.


Složení u kondicionérů popravdě vůbec neřeším, protože ho nanáším pouze do délek vlasů, nikoliv na pokožku hlavy, takže mi nepřijde nutné to až tak rozebírat. Ale opět výrobce uvádí, že je bez parabenů, barviv a formaldehydu.


S kondicionérem jsem také maximálně spokojená. Dobře se nanáší, vlasy jsou po něm krásně hladké, lesklé, dobře se rozčesávají, ale vlasy přitom nezatěžuje, nejsou splihlé ani se dřív nemastí. Maximálně mi sednul a jak už jsem říkala, spolu se šamponem je to super kombo, takže za mě velké nadšení a jsem opravdu moc ráda, že jsem tyto produkty vyzkoušela a hodně budu uvažovat o tom, že si je koupím znovu.


Kdybych to měla shrnout, tak vlasy mám po 14ti dnech používání těchto produktů hezké, přijdou mi pevnější a lesklejší, nemastí se víc než obvykle, stále myju cca 3x týdně. Mým vlasům sedly, za což jsem ráda a ještě jednou děkuji portálu Blogerky.cz za možnost vyzkoušení.
Pokud by Vás tyto produkty zaujaly, tak se mrkněte na stránky Revitalon.cz, kde najdete spoustu informací o těchto i jiných produktech a také informace, kde si je můžete koupit :) Cena šamponu je kolem 180 Kč, cena kondicionéru cca 190 Kč, takže je to velmi dostupná vlasová kosmetika.
To už je ode mě pro dnešek všechno, mějte se krásně a brzy na napsanou :))

22 komentářů:

  1. Really interesting product:)
    Have a lovely week:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. tak o tomto šampone som ešte nepočula ale ja aj tak by som potrebovala niečo na pokožku hlavy ktorú mám strašne suchú a nič mi nepomáha:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkoušela si třeba březovou nebo kopřivovou vodu? Vmasírovává se do pokožky hlavy, ta se tím prokrví a o hodně míň se loupe. Nebo taky dobrý je kokosový olej, nanést na celé vlasy i na pokožku hlavy a nechat třeba několik hodin působit :)

      Vymazat
  3. Pekná recenzia :) Ja momentálne skúšam prírodné produkty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezky sepsáno. Třeba se tato značka dostane i do kamenných obchodů

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to naozaj super a určite by sa zišiel v mojej kúpeľne tiež. Žiaľ, túto značku vobec Nepoznám no teraz ho poviem

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se docela po tom šamponu vlasy mastí. Myslím si, že je to tím, jak se má nechat minutu působit. Mám taky suchý a vlnitý vlasy a bohužel mi až tak nesednul. Dělají se mi po něm i lupy. Ale naopak ségra, která má vlasy jemné a rychle se mastící, si ho pochvalovala. Kondicionér nám vyhovoval. Když tak recenze je tady, ať to nemusím vypisovat :-D http://u-sedmikrasky.blogspot.cz/2015/11/recenze-pro-blogerkycz-aktivacni-sampon.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavý, jak mají úplně jiný účinek :) Na recenzi se ráda podívám :)

      Vymazat
  7. Tahle dvojice by nebyla pro mě, protože mám jiný typ vlasů, ale je super, že jsi byla spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, každému sedne něco jiného, já jsem byla spokojená :)

      Vymazat
  8. Jen si mohli alespoň trochu ještě vyhrát s designem. Jinak vypadají super. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nepřijde ten design špatný, je jednoduchý, čistý, minimalistický :)

      Vymazat
  9. Vyzerajú celkom fajn :)
    Pozývam teba a aj tvoje čitateľky na moju vianočnú giveaway
    http://www.vanesasworld.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. To je fajn keď ti sadne šampón :)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk aktualne s giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Cool post :-)
    www.sissihope.blogspot.ch

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥