úterý 8. prosince 2015

Herbaspa | Bylinné lázně u Vás doma (Tip na dárek)

Ahoj holky :)
 Vánoce se kvapem blíží a dnes Vám chci ukázat právě něco, co by určitě bylo moc hezké i jako vánoční dárek. Tak třeba Vás inspiruju a podarujete tím rodiče a nebo třeba babičku s dědou :)
Jedná se o Herbaspa - bylinné lázně, které jsem získala v další výzvě na stránkách Blogerky.cz.
Přišel mi krásný balíček s pěti bylinnými koupelemi, který na pohled vypadá moc hezky a mě osobně připomíná dárkové balení, proto bych se vůbec nebála, ho někomu darovat :)
Jedná se o bylinné přísady, které jsou určeny pro přípravu koupelí k celkové relaxaci při únavě, po fyzické zátěži a sportu. Přispívají k uvolnění svalového napětí, mají příznivý regenerační a relaxační účinek na podpůrný, kloubní a pohybový aparát. Léčivé byliny mají také pozitivní vliv na psychiku člověka.



Balíček obsahuje 4 nepěnivé koupele s vůní lemongrass, levandule, máta a kosodřevina a jednu pěnivou koupel s vůní kosodřeviny. Doba koupele je doporučena na 20 minut, vhodné do 150 litrů vody a do vody o teplotě 38°C. K balíčku obdržíte i letáčky, kde si můžete přečíst, na co je která koupel vhodná. A jelikož jsem vyzkoušela všech pět, tak vám teď jednotlivě o každé něco povím.




Ještě tu mám složení pro ty z vás, kteří se o to zajímají :)


Jako první jsem vyzkoušela levanduli. Bylinná koupel je ve formě zeleně zbarvené vodičky, kterou nalijete do vany při napouštění vody. Zeleně se vám zbarví i voda, což mě prvně trochu překvapilo, ale jelikož nezabarvila ani mě, ani vanu, tak mi to nijak nevadilo :) Překvapilo mě, že v této lázni cítím hodně mátu, kterou jsem pak ale i našla ve složení, takže se nebylo čemu divit. Zjistila jsem, že koupele nejsou vyloženě jen levandulové nebo mátové, ale jsou složeny z mixu vrbové kůry, heřmánku, kosodřeviny, máty a podobně. Koupel v levandulové lázni byla příjemná, cítila jsem se zklidněná, po koupeli příjemně unavená a hezky se mi spalo. Lázeň ani nijak nevysušuje pokožku.



Druhou jsem vyzkoušela nepěnivou kosodřevinu. Opět zbarvená do zelena, z této lázně jsem cítila vyloženě jehličnany, prostě jako když vám doma voní stromeček o vánocích :) Lehce jsem cítila i mátu, koupel byla příjemná, uvolňující a jelikož jsem v té době měla i trochu rýmu, tak mi lehce protáhla nos :)



Třetí přišla na řadu lemongrass. Ta je osvěžující, takže jsem ji použila po cvičení. Barva je opět zelená, ale vůně této koupele je hodně intenzivní, po delší době mě z ní začala bolet hlava a pak už mi to přišlo, jak vůně na záchod. Tahle jediná mi asi moc nesedla, ale je to samozřejmě velmi individuální.



Kosodřevina pěnivá voněla stejně příjemně jako kosodřevina nepěnivá, tedy po jehličí. Zbarvení opět zelené a tato koupel vytvořila krásnou, hustou pěnu, která vydržela po celou dobu koupele a ještě zůstala ve vaně i po vypuštění vody. Tato koupel byla opravdu moc příjemná.



Poslední přišla na řadu máta. Lázeň byla opět zelená a nádherně voněla, úplně mi to připomnělo pálivé Mentos a asi si je zítra půjdu koupit :)) I když jsem ležela v teplé vodě, tak mně přišlo, že mě koupel trochu chladí, což možná v zimních měsících není žádoucí, ale mně to bylo hodně příjemné a po koupeli jsem se cítila krásně osvěžená. Určitě se tato koupel hodí i při ucpaném nosu a rýmě, krásně protáhne :) Ačkoliv mátové vůně a příchutě moc nevyhledávám, tak tato lázeň mě snad zaujala ze všech nejvíce :)



Tyto bylinné lázně mě moc příjemně překvapily. Užila jsem si pět krásných koupelí, lázně provoněly celou koupelnu a některé z nich opravdu splnily to, co slibují. Pokud by Vás tyto produkty zaujaly, mrkněte na stránky Herbadent, kde najdete kromě těchto koupelí i jiné produkty. Cena tohoto balíčku je 289 Kč, můžete ale objednat i jednotlivě třeba levanduli nebo mátu s 10 ks koupelí, což pak vychází na 449 Kč.
A ještě jedna věc mi na tom balení přišla strašně milá ↓


Ještě jednou děkuji portálu Blogerky.cz za možnost vyzkoušení něčeho, na co bych asi sama nenarazila a píšu si tyto bylinné lázně na seznam možných dárků :)

Vyzkoušeli jste někdy bylinné lázně? Používáte pěny nebo oleje do koupele? :)
Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

22 komentářů:

  1. Great post, have a nice week:)
    kisses
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Super tip na dárek :) Koupelové, pěny i oleje používám skoro pořád :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme dvě, není nad to si poležet ve vaně plné pěny :)

      Vymazat
  3. Máme doma jen sprchový kout a teď toho docela lituji. Přicházím o možnost vyzkoušení tak skvělých výrobků. Ale kamarádce jsem koupila bombu do koupele, takže jako dárek je to parádní věc. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ty bomby jsou taky super a navíc mají krásné designy :)

      Vymazat
  4. Tak to vyzerá perfektne. :) takéto bylinne kupele by som si chcela vychutnať aj ja.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju novú adventnú GIVEAWAY o knihu ako si vyrobiť Anjelikov

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes už jsem na ně několik recenzí četla a musím uznat, že vypadají opravdu skvěle a lákavě. Já koupele zbožňuju, takže se jim musím podívat na zoubek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě zaujaly na první pohled a na zpříjemnění zimních večerů je to ideálka :)

      Vymazat
  6. hlavne tá s citrónovou trávou musí byť super, taká svieža :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to vypadá hodně dobře, někdy bych ráda vyzkoušela :))

    OdpovědětVymazat
  8. doma máme iba sprchový kút :/ mali sme aj vaňu,ale každopádne super typ na darček :)
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
  9. Bože ako strašne ja by som chcela niečo také vyskúšať ale máme doma sprchovací kút a nie vaňu T_T to je tak nefér :D :D
    Me and my ART

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to je teda nefér :D Tak jedině k sousedům :D :D

      Vymazat
  10. Jeej na tie som tiež pozerala na blogerkách, vyerajú úžasne... mne by sa páčil hlavne lemongrass :)

    Zapoj sa do mojej Vianočnej súťaže o ceny v celkovej hodnote 1OO EUR!
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/12/vianocna-sutaz.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥