úterý 22. prosince 2015

The 3 Day Calm Holiday Challenge

Ahoj kočky :)
Chcete si ještě před vánoci trošku protáhnout tělo než zasednete k pohádkám s mísou cukroví? :) Pak je tohle tip přímo pro vás :) Dneska začíná další jóga výzva na stránkách Do you yoga, která trvá pouhé 3 dny a měla by být taková pohodová, klidná, relaxační :)


Já mám za sebou už dnešní cvičení a musím říct, že to byla vážně příjemná lekce, Jessica Rose, která tuto challenge vede, působí moc sympaticky a má příjemný a klidný hlas :) Challenge tedy zahrnuje 3 dny, 3 videa s cvičením jógy, příčemž každé má okolo 10 minut, takže taková ideálka na ranní protažení :)


Kdo už nějaké moje tipy na challenge četl, tak ví, že vlevo najdete seznam videí, která si jen rozkliknete, pustíte a můžete cvičit. Myslím si, že tohle je ideální challenge i pro začátečníky.

A jako vždy si samozřejmě po docvičení můžete odškrtnout tlačítko DONE jakože máte splněno :) Tak pojďte do výzvy se mnou!



14 komentářů:

  1. To vypadá skvěle a zvládnu to i když jsem jógu předtím nikdy necvičila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě :) Nejsou tam žádné super krkolomné pozice a můžeš si to přizpůsobit podle sebe, není nutné žádné překonávání se :)

      Vymazat
  2. Super, to vypadá skvěle, určitě zkusím, nedávno jsem skončila s Erin a její 30 day yoga challenge a moc mě to bavilo :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Erin mě taky moc bavila, občas si zacvičím některé díly znovu :)

      Vymazat
  3. Perfektná výzva, veľmi sa mi to páči. Škoda že mám práve vyvrtnutý členok inak by som išla do toho.

    blog by Katy

    OdpovědětVymazat
  4. Super výzva:)...jógu noc necvičím, ale vyskúšam!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelá výzva :) Jógu som ešte nikdy necvičila, ale vyzerá to skvele :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já cvičím jógu asi 4 měsíce a je to super, zamilovala jsem si jí :)

      Vymazat
  6. Tyhle jóga výzvy mě taky hodně baví. Jen je teda docela těžké v poslední době najít nějakou rozumnou aplikaci nebo webovou stránku, která bude dávat smysl jak po té fyzické stránce, tj. cvičení jógy, tak i po duchovní stránce, tj. jóga jakožto součást meditace, respektive prostředek k meditaci. Nicméně tu vaši appku zkusím, určitě to bude fajn, když ji doporučujete. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥