pondělí 1. února 2016

The 7 Day Detox Challenge

Ahoj holky :)
Dnes tu mám opět tip pro vás, milovnice jógy :) Kdo mě sleduje pravidelně, tak už si asi všiml, že vám sem čas od času dávám tip na jóga výzvy. A tentokrát je to týdenní detox jóga. Měla tedy sloužit jako detox po novém roce, po všem tom nacpávání se, ale z důvodu učení jsem ji nestihla odcvičit, a tak se do ní pustím teď a vy můžete se mnou :)
 
Je to tedy klasicky 7 videí, na každý den jedno, ale nikdo vám samozřejmě nebrání odcvičit jich více za den :) Každé video má +- 10 minut, což mi přijde jako ideální délka, 10 minut denně si ušetří určitě každý z nás :) 


Nalevo máte seznam videí a každé si po odcvičení můžete odfajfkovat, což mi přijde taky jako fajn motivace. Přece jenom když vidíte ty zelený fajfky, tak vás to motivuje více, nebo alespoň já to tak mám :)


Tak pojďte do výzvy se mnou a uvidíte, že se budete cítit skvěle. Jóga má totiž vliv nejen na vaši fyzickou stránku, ale i na tu psychickou :)

Mějte se krásně a brzy na napsanou :))

25 komentářů:

  1. A myslíš, že když jsem nikdy jógu necvičila, tak je dobré začít jen tak sama? Já jsem právě o józe četla, že je lepší jít prvně na nějaké lekce, kde Tě ta lektorka bude opravovat, ale nevím právě :). Já teďka cvičím zase s Jillian :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, říká se, že je lepší jít prvně alespoň na pár lekcí k odborníkovi než si doma ubližovat nesprávnýma pohybama :) Já jsem chodila jeden čas na pilates a na power jógu, tak si myslím, že přece jenom trochu vím, jak dýchat a tak :) Jillian je taky super, asi se do ní po čase taky zase pustím :)

      Vymazat
  2. Kouknu na to, ale nevím. Jen z těch obrázků mě bolí záda:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No za sebe musím říct, že třeba bolest zad nebo i bolest hlavy je jóga úžasná :)

      Vymazat
  3. Tak držím palce, aby sa ti podarilo takto aj cvičiť :) Ja by som to určite nedala

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som sa tiež začala naplno venovať joge a musím povedať ze ma to napĺňa a robí šťastnou som velmi rada ze to robím držím aj tebe palce ;)!

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je super, do toho bych se i možná docela pustila :) A v čem tedy spočívá ten detox? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to není detox v pravém slova smyslu, jako se dělá detox formou různých šťáv a půstů :) Taky jde spíš o "očištění těla" formou jógy :) Rozpohybovat tělo po vánocích :)

      Vymazat
    2. Jo takhleee, už to chápu, to se omlouvám, občas mi prostě věci hned nedocvaknou.. :D To je o dost zajímavější než klasický detox.. :)

      Vymazat
  6. ja teraz cvičím 30 days of yoga with Adriene a som na dni 10 a musím povedať, že sa cítim veľmi dobre! :) yogu cvičím už dlhšie, ale konečne sa mi podarilo nájsť si na ňu čas každý deň, nie trikrát do mesiaca :) je to naozaj super vec!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu mám taky moc ráda, když mám chuť na delší cvičení, tak si pouštím jedině jí :)

      Vymazat
  7. Jogu milujem a toto je skvelé ! určite do toho pôjdem aj ja :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. I follow you now dear #76
    xoxo

    www.bekleveer.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, tak to se na to určitě pořádně podívám! ale ještě mě čeká zkouška z matiky, tak teď na to nebudu mít moc času, ale vypadá to zajímavě! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  10. Já teď cvičím T25, ale tohle vypadá zajímavě!:)
    LadyCaterpillar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na to u tebe :) Asi taky přidám k józe něco intenzivnějšího :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ♥